Amsterdam, Nederland

Amsterdam

Download routebeschrijving

Voor de navigatie naar onze parkeergarage gebruikt u het adres:
De Passage 100
1101 AX  Amsterdam
In de parkeergarage volgt u de borden Office naar de ingang van het pand.

Met ongeveer 70 medewerk(st)ers is de Amsterdamse vestiging van Grant Thornton gevestigd in een modern pand, The New Loft Office, in Amsterdam-Zuidoost. Het kantoor ligt op een steenworp afstand van onder meer de Amsterdam ArenA, de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall en de ArenA Boulevard. Het kantoor is prima te bereiken per auto, maar ook zeker per openbaar vervoer. Het belangrijke ov-knooppunt Amsterdam Bijlmer-Arena, waar zowel de trein, metro en bus stopt, ligt op nog geen vijf minuten loopafstand.

Onze mensen in Amsterdam vormen een hecht team, dat zeer ervaren is op financieel, fiscaal, juridisch en administratief gebied. Ons doel is om u en uw onderneming te helpen uw zakelijke en financiële doelstellingen en ambities te realiseren.

We bedienen een groot aantal nationale klanten, evenals ondernemingen die internationaal (willen) opereren. Onze vestiging heeft ruime ervaring met opdrachten op het gebied van due diligence, business risk services en transfer pricing. Ook opereren onze specialisten van onder meer IT Audit, Forensic & Investigation Services, Restructuring & Performance Improvement, Transaction Advisory Services, Global Mobility Services en International Tax Services vanuit de vestiging Amsterdam. Bovendien is er het International Business Centre van Grant Thornton gevestigd. 

Kenmerkend is onze betrokkenheid bij onze klanten. Je klanten begrijpen en met hen meedenken, dat zien wij als de belangrijkste taken van de accountant en adviseur. Wij verdiepen ons in de belangen van elke onderneming, ongeacht branche of grootte, zodat we keer op keer optimale kwaliteit en service kunnen garanderen.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van de vestiging van Grant Thornton in Amsterdam, neem dan contact op met één van onze partners.

Grant Thornton, Amsterdam