De agricultuur branche is een mooie branche om in te ondernemen en te werken, want deze tuinbouwcluster is stevig in beweging. Een moderne, dynamische branche, ook op het gebied van handel, kennis en productie. Een branche die kan floreren met flexibiliteit en vakmanschap.

Er verandert veel in de agricultuur branche en die veranderingen gaan snel. Alle ondernemers, van telers tot hoveniers, staan voor grote uitdagingen om hun bedrijf succesvol te maken en te houden.

Partner Egbert Jan Blonk

Agricultuur

Neem contact op

Ontwikkelingen in agricultuur branche

Flexibiliteit is hét middel om snel en adequaat om te kunnen gaan met alle ontwikkelingen binnen en buiten de branche. De specialisten van Grant Thornton helpen u daarbij, in geval van schaalvergroting, internationalisering, automatisering, bedrijfsfusies, bedrijfsopvolging, financieringsvraagstukken, etc.

Bedrijven worden groter, het management professionaliseert, eisen worden hoger, daarnaast fluctuerende marktprijzen en verzadigde afzetmarkten aan de ene kant en stijgende kosten van grond, energie en arbeid aan de andere kant.

Grant Thornton heeft een lange traditie in het adviseren en begeleiden van partijen in de groen branche. Gewapend met onze specifieke kennis van de branche, werken we nuchter, transparant en doelgericht aan realistische oplossingen, welke ook in de praktijk werken. Zo zorgen we ervoor dat de bedrijven in de agricultuur branche in beweging kunnen komen.

Grant Thornton kan uw organisatie helpen bij: