Praktische stappen voor ondernemers

Hoe het ook wendt of keert, Brexit heeft gevolgen voor uw onderneming als u handelt met het Verenigd Koninkrijk. Het goede nieuws is dat de voorbereiding op worst case scenario's uw bedrijf efficiënter en veerkrachtiger maakt.

Door de onzekerheid over de uiteindelijke uitkomsten van Brexit lijken ondernemers een houding van ‘afwachten’ aan te nemen. Wij werken samen met (proactieve) bedrijven om hun Brexit-plannen te maken en te herzien. En als die plannen er eenmaal zijn, kunnen we ze ook helpen die plannen te beheren. Het is niet te laat om te beginnen!

Onder andere deze onderwerpen komen aan bod:

.

 • .

  Impact op de arbeidsmarkt

  Brexit zal de arbeidsmarkt veranderen. Het aantrekken, vasthouden, verplaatsen en ontwikkelen van talentvolle werknemers kan moeilijker worden.

  Gaat het ook uw mensen raken? >>

 • .

  Dataprotectie

  Het uitwisselen van persoonsgegevens met ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk mag niet meer zomaar. Ook data uitwisselen met een bedrijfsonderdeel van uw concern is niet meer vanzelfsprekend.

  Welke maatregelen kunt u nemen? >>

Internationaal ondernemen

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen bij internationaal ondernemen? En hoe u via één contactpersoon toegang kunt krijgen tot een wereldwijk netwerk?

Lees dan hier meer over internationaal ondernemen >>