Regel nu uw UBO-registratie!

U heeft nog geen UBO-registratie gedaan. Misschien wist u niet dat uw onderneming onder de verplichting valt of bent u er nog niet aan toegekomen. Wij reiken u graag de helpende hand.

Wat houdt de UBO-registratie precies in

De registratie van UBO’s moet transparanter maken wie het uiteindelijk voor het zeggen heeft binnen een onderneming. Zo wil de Europese Unie bevorderen dat beter inzichtelijk is met wie partijen eigenlijk zakendoen. U doet de registratie via het UBO-portal van de Kamer van Koophandel.

UBO-registratieservice neemt u werk uit handen

Wij zien dat veel organisaties nog niet goed raad weten met de registratieverplichting. Er zijn nog veel vragen en de registratie zelf levert soms ook veel werk op. Op onze website vindt u een handig stroomschema [ 46 kb ] en de link naar een webinar waarin we veel vragen over de UBO beantwoorden. Maar we gaan nog een stap verder en nemen u graag werk uit handen. Dan heeft u uw handen vrij om te ondernemen.

Registreer op tijd en voorkom boetes

Als u niet op tijd registreert riskeert u een boete. In andere landen zien we al handhaving en krijgen bestuurders van ondernemingen die hun UBO niet op tijd registreerden al boetes. Wellicht gaat onze overheid vanaf april ook in Nederland handhaven.

Wilt u dat wij u werk uit handen nemen?

Vul dan uw gegevens in. Binnen 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

Ja, registreer mijn UBO

NB:
Legal Services ondersteunt u bij het registreren van uw UBO. U blijft zelf verantwoordelijk voor de registratie (inclusief het op tijd en correct aanleveren van alle relevante en actuele gegevens waarop wij ons baseren) en de (tijdige) verwerking van de registratie en eventuele wijzigingen die na inschrijving optreden.

Webinar_ Legal update WHOA, UBO en NOW (1).00_01_44_15.Still001+play button.jpg

Webinar: Legal update: UBO, WHOA en NOW

Tijdens ons webinar gaan onze specialisten in op drie actuele juridische onderwerpen. In korte updates van een kwartier interviewen wij onze specialisten op het gebied van UBO, WHOA, NOW en TVL.

Als ondernemer komt er doorlopend nieuwe wet- en regelgeving op u af. In onze praktische updates nemen wij u mee in drie onderwerpen zodat u weet waar u aan toe bent.

  • Verplichte registratie van uw onderneming in het UBO-register;
  • Waarmee kan de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) u helpen?
  • De coronasteunmaatregelen NOW en TVL