Grant Thornton & You

Je wilt werken in een omgeving waar jouw expertise op waarde wordt geschat. Een plek waar je deskundigheid het verschil maakt voor cliënten. Binnen Grant Thornton kijken we naar de mensen achter de cijfers, naar de drive achter organisaties. In welke rol je ook actief bent, je werkt vaak intensief samen met ambitieuze cliënten, voor wie alleen het beste advies telt.

Als ervaren professional krijg je binnen Grant Thornton de verantwoordelijkheid die je zoekt. Het betekent dat je leiding gaat geven aan collega’s, cliëntrelaties gaat managen en minder ervaren talenten gaat coachen om het beste uit zichzelf te halen. Net als jij.

Waar brengt jouw expertise je?

Samenwerking

“De opdrachten zijn altijd in teamverband, waardoor je nauw samenwerkt met collega’s. Ik leer dan ook veel van senior collega’s, die altijd de tijd nemen om zaken uit te leggen wanneer gewenst.”

Internationaal & persoonlijk

“Ik werk graag bij een internationaal georiënteerde werkgever, maar wel met zogenoemde korte lijnen. Een goede werksfeer, jezelf kunnen zijn en ontwikkelmogelijkheden zijn voor mij van groot belang. Dit is precies wat ik gevonden heb bij Grant Thornton.”

Ontwikkeling

“Ik heb voor Grant Thornton gekozen omdat ik er veel kansen krijg om mezelf te ontwikkelen. Zo zit ik nu al aan tafel met de directie van mijn klanten en kan ik me ontwikkelen tot een volwaardige gesprekspartner.”