Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Je hebt je keus gemaakt. Een nieuwe omgeving is in zicht. De ruimte spreekt je aan en je hebt volop ruimte om te groeien. Op welke arbeidsvoorwaarden kun je rekenen?

Salaris/secundaire arbeidsvoorwaarden

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Onderstaand een greep uit onze secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Wij bieden op fulltime basis 29 vakantiedagen en je hebt de ruimte om op fulltime basis maximaal 10 dagen bij te kopen.
  • Vanaf 21 jaar bouw je een pensioen op via een beschikbare premieregeling. Je betaalt geen eigen bijdrage.
  • Je hebt de ruimte om je werktijden aan te passen aan je persoonlijke situatie. Uiteraard in overleg met je team, zodat er altijd iemand bereikbaar is voor cliënten.
  • Je ontvangt een onkostenvergoeding.

Studeren

Je bent ambitieus en wilt meer. Van ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt gebruik maken van diverse groeimogelijkheden, zoals de Grant Thornton-opleidingen of een externe studie volgen. Voor deze laatste optie sluiten wij een studieovereenkomst met je af. Valt je keuze op een relevante opleiding onder werktijd? Dan komt de helft van deze tijd voor onze rekening en de andere helft voor die van jou.

Leaseregeling / kilometervergoeding

Afhankelijk van de zakelijke/functionele noodzaak kun je in aanmerking komen voor een leaseauto. Indien je in aanmerking komt voor een leaseauto, maar hier geen gebruik van wil maken, ontvang je een mobiliteitsbudget ter hoogte van het (integrale) normleasebedrag. Bij het niet in aanmerking komen van een leaseauto heb je recht op een onbelaste reiskostenvergoeding. Je kan kiezen voor een vergoeding van € 0,19 per zakelijke kilometer of voor een vergoeding van de kosten voor openbaar vervoer.

Waar ligt jouw groei? Bekijk de vacatures