Real estate & construction

Partner Frank Gijzen

Real estate & construction

Neem contact op

De bouw- en vastgoedsector beleeft turbulente tijden. Verduurzaming, innovatie maar ook transformatie zijn belangrijke thema's. Door snel en actief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen onderscheidt u zich van uw collega's. Daarbij spelen de ontwikkelingen rondom duurzaam vastgoed, bijscholing en versterking van uw personeelsbestand en het professionaliseren van uw aanbestedingen een grote rol.

Gerelateerde artikelen

Veel bedrijven zeggen sectorkennis in huis te hebben, maar hoe komt dit tot uiting? Wij gebruiken onze sectorkennis en -ervaring om u voor te bereiden op de toekomst. Wij werken voor onder andere projectontwikkelaars, aannemers en aanverwante bedrijven, woningcorporaties en vastgoedbeleggers.

Als ondernemer in de bouw- en vastgoedsector verdient u de beste begeleiding bij de financiële, fiscale en juridische aspecten van uw onderneming. Grant Thornton geeft u het juiste persoonlijke advies. Met ruime ervaring als specialist in de bouw- en vastgoedwereld spelen wij met onze dienstverlening in op uw behoeften. Of het nu gaat om controle van uw jaarcijfers, de fiscale aangiften, advisering inzake duurzaam vastgoed of de samenloop van overdrachtsbelasting en omzetbelasting, de risico’s van keten- en inlenersaansprakelijkheid of de noodzakelijke juridische begeleiding. Wij kunnen u toegevoegde waarde bieden!

Onze sectorspecialisten kunnen u helpen bij: