Wilt u mede op basis van een goede en overzichtelijke jaarrekening, verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van uw onderneming?

Moeten ook andere gebruikers van uw jaarrekening er op kunnen vertrouwen dat uw jaarrekening op professionele, vakbekwame en zorgvuldige wijze is samengesteld? Laat dan uw jaarrekening opmaken door onze accountants.

Samenstellen

Het samenstellen van de jaarrekening vormt de opstap naar meer inzicht in de ontwikkeling en financiële positie van uw onderneming. Begeleidende rapportages en analyses geven u de juiste actuele management- en stuurinformatie. Onze accountants combineren professionele deskundigheid met persoonlijke betrokkenheid. Zij hebben diepgaande kennis van hun cliënten en de branches waarin zij opereren. De jaarrekeningen worden voorzien van een samenstellingsverklaring volgens de Nederlandse Standaard 4410. Een efficiënte aanpak staat daarbij voorop.

Partner Egbert Jan Blonk

+31 (0) 88 676 9055

Neem contact op

Grant Thornton kan u helpen bij het samenstellen van uw jaarrekening:

  • in overleg spreken we de aanpak van de werkzaamheden door : welke voorbereidingen treft u zelf en waar gaan wij vervolgens mee aan de slag;
  • wij ondersteunen u bij het opstellen en presenteren van de jaarrekening in overeenstemming met Titel 9 Boek 2 van het BW;
  • wij gaan hierbij na of het beeld van de jaarrekening overeenkomt met onze kennis van uw onderneming;
  • wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens;
  • door fiscale kansen optimaal te gebruiken, kunt u uw financiële doelstellingen nog beter realiseren. Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het samenstellen van de jaarrekening ook uw belastingaangiftes te begeleiden.