NL EN

Online accounting

Meer tijd overhouden om te ondernemen?

Het team van online accounting van Grant Thornton kan de digitale verwerking van uw administratie efficiënt en effectief voor u doen. Samen met ons bepaalt u welke diensten gewenst zijn en voor welke delen u ondersteuning wilt hebben, zodat u meer ruimte creëert voor andere zaken.

Accountancy in de cloud

Grant Thornton beschikt in de ‘cloud’ over een koppeling van software waarmee de administratie van factuur tot dashboard en liquiditeitsbegroting maximaal digitaal wordt ondersteund. U heeft inzicht in het hele proces en krijgt op deze wijze steeds actuele cijfers beschikbaar.

Partner Egbert Jan Blonk

Online accounting

Neem contact op

Grant Thornton werkt met gerenommeerde software oplossingen. Maakt u binnen de onderneming gebruik van andere software, dan willen we die graag koppelen zodat u de data maar één keer hoeft vast te leggen.

Binnen online accounting bepaalt u welke onderdelen u zelf doet en welke onderdelen u uitbesteed. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u de facturen digitaal laat binnenkomen bij Grant Thornton (via een speciaal e-mailadres), waarbij u alleen de factuur en betaling nog maar hoeft te accorderen.