Hoe wordt mijn bedrijf interessant voor investeerders of financiers?

Hoe kan ik de grote groei die ik wil maken financieren? Hoe krijg ik meer lucht in economisch zware tijden? Hoe financier ik een overname voor groei? Investeerders en financiers kunnen de uitkomst zijn. Maar voor potentiële geldverstrekkers moet u tegenwoordig een goed onderbouwd businessplan met diverse scenario’s hebben. Wij kunnen u daarmee helpen.

Passende financieringsoplossing

Wij spreken de taal van financiers en zorgen voor een passende financieringsoplossing. Voor de beoordeling van de continuïteit en groei houden wij uw huidige financieringsstructuur tegen het licht en analyseren die binnen de context. Wij kijken vervolgens of de structuur nog optimaal is en adviseren u over de wijzigingsopties.

Contact met investeerders

Heeft u groeiambities voor uw bedrijf of moet u een lastige tijd overbruggen? Dan kan het interessant zijn om in contact te komen met investeerders, zoals private equity bedrijven of venture capitalists. Zo komen bijvoorbeeld ook overnames of andere grote investeringen in zicht als optie.

Wij kunnen uw financieringsmemorandum opstellen. Dat is een essentieel document bij de uitnodiging van verschillende investeerders of financiers. Zij kunnen dan vergelijkbare financieringsvoorstellen doen. Die beoordelen wij voor u, zodat u sterk staat in de onderhandelingen. Zo komt u aan een passende financiering die aansluit op uw plannen voor uw bedrijf.

Wat levert het op?

  • U krijgt een quick scan van uw huidige financieringsstructuur.
  • U heeft een goed financieringsmemorandum.
  • U komt in contact met potentiële investeerders en financiers.
  • U krijgt een beoordeling en advies van financieringsaanbiedingen.
  • U krijgt de herfinanciering rond.
  • U heeft een evaluatie van uw huidige bedrijfsplan in handen.

Ook weten hoe uw bedrijf interessant wordt voor investeerders of financiers? Bel ons.

Partner Evert Everaarts

+31 (0) 88 676 9722

Neem contact op