Hoe krijg ik een passende financiering voor mijn bedrijf?

Hoe kan ik de groei die ik wil maken financieren? Of hoe krijg ik juist meer lucht in economisch zware tijden? Hoe financier ik een overname? In deze uitdagende tijden waarin de economische gevolgen van het coronavirus voor bijna alle ondernemers voelbaar zijn kan er via financiers of investeerders extra financiële ruimte in de onderneming gebracht worden. Maar voor potentiële geldverstrekkers moet u een goed onderbouwd businessplan met diverse scenario’s hebben. Wij kunnen u daarmee helpen.

Optimale structuur

Wij spreken de taal van ondernemers én van financiers en zorgen voor een passende financieringsoplossing voor uw onderneming. Voor de beoordeling van de continuïteit en groei houden wij uw huidige financieringsstructuur tegen het licht en analyseren die binnen de context. Wij kijken vervolgens of de structuur nog optimaal is en adviseren u over de mogelijkheden.

Contact met investeerders

Wij kunnen samen met u de financieringsbehoefte vaststellen, dit uitwerken in een financieel model en een financieringsaanvraag opstellen. Op basis van dit document en aanvullende gesprekken kunnen financiers financieringsvoorstellen doen. Zo komt u aan een passende financiering die aansluit op uw plannen voor uw bedrijf.

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van verschillende situaties waarin een financiering benodigd kan zijn. Financiering om een overname te realiseren of juist een herfinanciering om de financieringsstructuur van uw onderneming geschikter en/of voordeliger in te richten.

Wat levert het op?

  • U krijgt een quick scan van uw huidige financieringsstructuur.
  • U heeft een goed financieringsmemorandum.
  • U komt in contact met potentiële investeerders en financiers.
  • U krijgt een beoordeling en advies van financieringsaanbiedingen.
  • U krijgt de herfinanciering rond.
  • U heeft een evaluatie van uw huidige bedrijfsplan in handen.

Ook weten hoe uw bedrijf interessant wordt voor investeerders of financiers? Bel ons.

Kan ik een financiering krijgen?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een financiering en bij wie u deze kunt verkrijgen?

Doe de financieringscheck

Partner Evert Everaarts

+31 (0) 88 676 9722

Neem contact op