Hoe stroomlijnen we de processen met behulp van automatisering?

Dragen mijn applicaties nog wel bij aan mijn doelstellingen? Hoe kunnen de IT-kosten omlaag? Hoe vertaal ik mijn veranderambities naar een pragmatisch plan voor onze IT? Wie begeleidt de transitie? En waar moet ik aan denken als ik ERP-software selecteer? IT-vragen die in veel organisaties leven. Hoe zou het zijn als u die allemaal beantwoord heeft? We helpen u er graag bij!

Op het snijvlak van business en IT

Wij hebben ruime ervaring op het snijvlak van business en IT en zien dagelijks talloze verbeterkansen voor organisaties. Eerst doorgronden we de bestaande processen, de klantvraag en -strategie. Vaak zit er een diepere bodem onder de eerste klantvraag. Met de procesanalyse en de klantdoelen scherp in beeld, stellen we een optimaal proces samen. En helpen we met de invoering .

Finance & IT optimisation: drie smaken

Wij hebben drie diensten voor u klaarstaan.

  1. Gaat uw vraag vooral over de doeltreffendheid van uw IT-applicaties en of u wel de juiste en waarde creërende investeringsbeslissingen neemt? Business IT transformation verschaft het benodigde inzicht.
  2. Bent u aan het nadenken over hoe uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden, procesautomatisering en ERP-software of over de optimale inrichting van uw financiële functie? Onze experts van Enterprise application services helpen u graag verder.
  3. Vragen over kostenbeheersing, de besturing of controle van uw IT-organisatie zelf? Dan kunt u terecht bij IT transition management en control.

Terugverdienen

IT vraagt altijd een investering, maar met goed advies en de juiste invoering is dat snel terugverdiend. Optimaal inrichten kost tijd. Gelukkig gaan de kosten voor de baten uit. Terugverdienen in service en geld is de moeite waard. Nogal! Het kan echt flink schelen. Kijk op onze drie servicepagina’s wat het u kan opleveren.

Heeft u een algemene vraag over Finance & IT optimisation? Boy Wiese vertelt u er graag meer over. U hoeft hem alleen maar even te bellen.

Senior manager Boy Wiese

+31 (0) 88 676 9315

Neem contact op