Hoe zorg ik ervoor dat mijn mensen blij worden van onze ERP-oplossing?

Waar moet ik aan denken als ik nieuwe software uitkies? Hoe sluit dat aan op mijn ERP-software? Hoe automatiseer ik een zorgvuldig know your customer-proces? Hoe kan ik het beste automatisch btw-aangifte doen en hoe automatiseer ik mijn ‘purchase to pay’-proces? Hoe voorkom ik dat onze ERP-software zo’n onding wordt voor mijn mensen, waar niks bruikbaars uitkomt? Belangrijke vragen om te stellen, want met de juiste antwoorden, is het straks heerlijk werken. Stel je voor!

IT dient de mens

Wij zorgen dat de nieuwe IT-oplossing de verandering teweegbrengt die u wilt, met de impact die u wilt. Wij luisteren allereerst naar de wensen van u en uw mensen en duiken in uw huidige proces. Hebben we dat in kaart, dan is de vraag; hoe gaan we dat herinrichten? Wij kennen de IT-oplossingen en kunnen adviseren welke oplossingen in uw situatie passen. U maakt een gefundeerde keuze en wij helpen met de implementatie. Als projectteam zetten wij veel extra stappen en klaren de klus, samen met uw mensen. Trainen, testen en het draait!

ERP-software: major project!

Nieuwe ERP-software uitkiezen en implementeren is een groot en ingewikkeld project. Ook hier pakken wij dat gestructureerd aan. We maken samen een ERP-strategie, selecteren ERP-software, u kiest de nieuwe uit en we implementeren die. Of u optimaliseert uw huidige ERP-software. Wij kunnen u end-to-end ondersteunen bij de uitvoering van dit grote IT-project. Zo kunt u snel weer verder met uw zaak.

Wat levert het op?

  • Uw simpele processen gaan voortaan automatisch.
  • U krijgt een ERP-pakket dat doet wat u wilt.
  • Uw mensen mopperen niet meer op ‘het systeem’!
  • U krijgt de rapportages uit uw ERP-software die u nodig heeft.
  • U bespaart tijd door een soepel systeem.
  • U houdt ook tijd voor uw dagelijkse werk tijdens het hele traject.

Een klant omschreef onze bijdrage zo:

“We werkten eerst met een verouderd financieel systeem dat niet meer werd ondersteund. En we deden de meeste administratieve handelingen nog met de hand! En nu hebben we onze operatie volledig geïntegreerd met de administratie en zijn we klaar voor de toekomst! Jullie hebben geluisterd en ons toen mogelijkheden laten zien. Vervolgens een voorstel gemaakt om gefaseerd ons IT-landschap te vernieuwen en onze mensen te trainen. Dat was een schot in de roos.”

Senior manager Boy Wiese

+31 (0) 88 676 9315

Neem contact op