Bent u ervan verzekerd dat u bij juridische procedures of forensische onderzoeken grote hoeveelheden data kunt doorzoeken en beoordelen?

Bij juridische procedures, forensische onderzoeken en kritieke situaties kan document review noodzakelijk zijn. Het is dan van groot belang dat u niet alleen in staat bent grote hoeveelheden gegevens te boordelen, maar ook dat u ervan verzekerd bent dat u de juiste gegevens beoordeelt en daarbij volledig bent.

eDiscovery

De Forensic technology specialisten van Grant Thornton zijn gespecialiseerd in eDiscovery in brede zin: het in kaart brengen en veiligstellen van de potentieel relevante gegevens, het doorzoekbaar maken, ontdubbelen en analyseren van deze gegevens en het managen van het beoordelingsproces door reviewers. Met ondersteuning van één van onze analisten kunt u zoeken door bestanden, filters toepassen andere analyses uitvoeren. U krijgt daarmee naast de standaard zoektechnologie toegang tot krachtige hulpmiddelen die u helpen bij uw analyses.

Director Ludo Block

+31 (0) 88 676 9071

Neem contact op

Center of excellence

Ons Nederlandse Forensic technology team investeert voortdurend in de modernste hardware, software en kennis, zodat wij op een (kosten)efficiënte en snelle manier de toegang tot en het beoordelen van grote hoeveelheden gegevens mogelijk kunnen maken.

Het team met haar vooruitstrevende technische lab fungeert dan ook als één van de centers of excellence binnen het internationale netwerk van Grant Thornton. Door gebruik te maken van ons internationale netwerk zijn wij in staat om u van dienst te zijn in bijna alle delen van de wereld. Wij regelen, indien nodig, ook het veiligstellen van de te beoordelen gegevens in andere delen van de wereld voor u.

Wij bieden de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende platformen zoals Relativity, Summation, Clearwell en Nuix.

Voordeel van eDiscovery

Wij leggen u graag geheel vrijblijvend uit waarom in uw specifieke casus onze eDiscovery oplossingen een uitkomst kunnen bieden.

Gerelateerde artikelen