Hoe organiseer ik mijn personeels- en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk?

Als werkgever wilt u direct inzicht in uw arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie, werkgevers- en werknemersdossier en salarisadministratie op het moment dat het u schikt. Niet alleen voor uw inzicht, ook om bijvoorbeeld uw stakeholders (zoals verzekeraars of uw CFO) te voorzien van de juiste informatie. En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht.

Zijn uw personeels- en salarisadministratieprocessen goed ingericht?

Uw organisatie verandert, wet- en regelgeving verandert en door innovatie verandert ook de verwerking van uw personeels- en salarisadministratie. De administratieve processen kosten u vaak veel tijd. En de veranderende wet- en regelgeving dragen eraan bij dat uw processen geregeld veranderen. U wilt er zeker van zijn dat u beschikt over de juiste informatie en uw werknemers net zo, als het gaat om de salarisverwerking.

Manager John Peek

Personeels- en salarisadministratie

Neem contact op

Uw administratie uitbesteden of zelf doen?

De HR-adviseurs van Grant Thornton kunnen u adviseren bij het invoeren, wijzigen en verwerken van gegevens. Ook kunnen onze adviseurs uw gehele personeels- en salarisadministratie uit handen nemen. Afhankelijk van de wensen die bij u en uw organisatie passen.

Online personeels- en salarisadministratie
Onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw personeels- en salarisadministratie zorgt voor meer efficiency. U beheert toepassingen zoals uw verlofadministratie, personeelsadministratie en een digitaal werkgevers- en werknemersdossier in één online applicatie. U bepaalt of u de gehele administratie aan ons uitbesteed, of (deels) de gegevens zelf invoert.

Werkgevers- en werknemersdossier
Het werkgevers- en werknemersdossier is naadloos geïntegreerd in onze online personeels- en salarisadministratie. Deze module helpt u als werkgever bij het opbouwen, onderhouden, beheren en beveiligen van uw werkgever en werknemer documenten. De module bewaakt uw documenten met een bewaar- en vernietigingstermijn, zo voldoet u aan de meest recente wetgeving.

Gerelateerde artikelen