NL EN

Personeels- en salarisadministratie

Wilt u een kwalitatieve personeels- en salarisadministratie die 24/7 beschikbaar is voor u als werkgever en uw werknemers?

HR services van Grant Thornton beschikt over één webapplicatie voor uw gehele personeels- en salarisadministratie. Met deze applicatie heeft u direct inzicht in uw arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie en salarisadministratie op het moment dat het u schikt.

Zelfstandig

Het is met onze webapplicatie mogelijk uw personeels- en salarisadministratie zelfstandig te verzorgen. HR services zorgt samen met u voor de gewenste en juiste inrichting van de applicatie, waarna u zelfstandig kunt invoeren, wijzigen en verwerken. Na controle en verwerking van de (periode) mutaties door onze salarisspecialist kunt u alle gewenste documenten en overzichten direct downloaden, printen of opslaan. Op afroep, bij vragen of ingewikkelde verwerkingen zal een salarisspecialist u begeleiden. Hiermee verkrijgt u een kwalitatieve en betaalbare salarisadministratie.

Heeft u weinig tijd voor het bijhouden van uw personeels- en salarisadministratie? Onze HR-specialisten kunnen uiteraard uw personeels- en salarisadministratie volledig uit handen nemen.

Manager John Peek Neem contact op
Flyer Payroll Loket Download de flyer

Payroll Loket

Grant Thornton introduceert per 1 januari 2016 Payroll Loket. Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke online applicatie voor uw personeels- en salarisadministratie. Deze digitale toepassing zorgt vooral voor efficiency, voor u maar ook voor ons. De wereld digitaliseert en wij gaan voor u mee. Kortom: wij kunnen u nog beter van dienst zijn en bedienen op het gebied van uw personeels- en salarisadministratie en HR-services. Heeft u vragen over Payroll Loket of over uw personeels- en salarisadministratie, neem dan contact met John Peek