Hoe organiseer ik mijn personeels- en salarisadministratie zo efficiënt mogelijk?

Als werkgever wilt u direct inzicht in uw arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie, werkgevers- en werknemersdossier en salarisadministratie op het moment dat het u schikt. Niet alleen voor uw inzicht, ook om bijvoorbeeld uw stakeholders (zoals verzekeraars of uw CFO) te voorzien van de juiste informatie. En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht.

Wat levert meer op: mijn administratie uitbesteden of zelf doen?

De HR-adviseurs van Grant Thornton adviseren u bij het invoeren, wijzigen en verwerken van gegevens. Ook kunnen onze adviseurs uw gehele personeels- en salarisadministratie uit handen nemen. Afhankelijk van de wensen die bij u en uw onderneming passen.

Manager John Peek

+31 (0) 88 676 9093

Neem contact op

Online personeels- en salarisadministratie
Onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw personeels- en salarisadministratie zorgt voor meer efficiency. U beheert toepassingen, zoals uw verlofadministratie, personeelsadministratie en een digitaal werkgevers- en werknemersdossier in één online applicatie. U bepaalt of u de gehele administratie aan ons uitbesteedt, of (deels) de gegevens zelf invoert.

Werkgevers- en werknemersdossier
Het werkgevers- en werknemersdossier is naadloos geïntegreerd in onze online personeels- en salarisadministratie. Deze module helpt u als werkgever bij het opbouwen, onderhouden, beheren en beveiligen van uw werkgever en werknemer documenten. De module bewaakt uw documenten met een bewaar- en vernietigingstermijn, zo voldoet u aan de meest recente wetgeving.

Wilt u een overzichtelijke personeels- en salarisadministratie?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden die passen bij u en de strategie van uw onderneming.

Gerelateerde artikelen

Whitepaper: organiseer uw personeels- en salarisadministratie efficiënt

De werkbezetting van uw onderneming door uw mensen is essentieel voor de continuïteit van uw onderneming. Inzicht in de arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie, werkgevers- en werknemersdossier en salarisadministratie op het moment dat het u schikt, is dan ook van belang. En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht. 

Download ons whitepaper en krijg inzicht in:

  • de voordelen van een efficiënte (digitale) personeels- en salarisadministratie;
    waar u moet op letten bij uw keuze voor een online tool;
  • hoe u dit, afhankelijk van uw ondernemingsstrategie, kan vormgeven binnen uw onderneming.

Download het whitepaper