Inmiddels houdt het coronavirus ons al een half jaar in de greep. Ondanks het derde steunpakket verwachten we dat het aantal faillissementen de komende periode nog verder stijgt. Misschien krijgt u of uw klant en/of leverancier daar ook mee te maken. Volg ons webinar op 29 september en ontdek hoe u ervoor zorgt dat de schade voor uw onderneming en uzelf beperkt blijft.

Wanneer interessant?
Is uw liquiditeit niet meer op orde en heeft u moeite om uw schulden af te lossen? Moet u uw onderneming, uw personeel en uzelf voorbereiden op een faillissement? Of is het nog af te wenden? Misschien gaat het met uw onderneming wel goed, maar verkeert uw klant en/of leverancier in financiële nood. Wat zijn dan de gevolgen voor uw onderneming? Lopen de contracten dan gewoon door? En wat als er nog rekeningen openstaan? Op al deze vragen geven wij u antwoord tijdens ons webinar.

Voor wie?
Speciaal voor dga’s, CFO’s, CEO’s, finance managers en controllers in het mkb.

Wanneer?
Dinsdag 29 september van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Wat levert het op?
Tijdens dit webinar gaan wij in op de diverse onderwerpen over faillissementen. Na afloop weet u onder andere:

  • Welke mogelijkheden er zijn bij een dreigend faillissement.
  • Wat er allemaal bij komt kijken zodra er sprake is van een faillissement.
  • Welke rechten en plichten u heeft in geval van een faillissement.
  • Waarvoor u aansprakelijk bent.
  • Hoe u de risico's zoveel mogelijk beperkt.
  • Wat de do’s en don’ts zijn bij een faillissement.
  • Wanneer uw privévermogen niet meer veilig is bij een faillissement.
  • Wat u kunt doen als uw leverancier failliet dreigt te raken.

Na afloop ontvangt u per e-mail de opname van het webinar, de presentatieslides en de gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

Dit interactieve webinar maakt deel uit van een serie webinars voor het mkb. In deze serie behandelen wij, standaard de laatste dinsdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur, actuele onderwerpen die nu - maar ook zeker ná de coronacrisis - interessant zijn voor u.

Wilt u eerder individueel sparren over de (corona) ontwikkelingen en/of vragen op dit gebied? Ons crisisteam is iedere werkdag tussen 08.00 uur en 20.00 uur te bereiken op 088 676 92 99. Wij zijn er om u te helpen!

Sprekers
Marloes Berg Bedrijfsadviseur
Micha Groeneveld Bedrijfsjuridisch adviseur

Grant Thornton
  • Tijdstip: 16.00u - 17.00u
Tel: 088-6769000 Contact: