Beheersing van corruptie- en integriteitsrisico's voor bestuurders en commissarissen/toezichthouders. In tijden van financiële tegenwind, zoals deze coronatijd, staan ondernemingen voor grote uitdagingen. Juist ook onder die omstandigheden is het goed om eens stil te staan bij het beheersen van risico’s: welke lessen kunnen ervaren onderzoekers en advocaten u vanuit hun ervaring meegeven?

Grant Thornton betrekt u in hun onderzoekspraktijk. Door in te gaan op concrete casuïstiek kunt u leren verleidingen te weerstaan, waar andere ondernemers/toezichthouders helaas wel voor gezwicht zijn. Abstracte risico’s komen op die manier tot leven, waarbij ook ingegaan wordt op soft controls.

DVDW spreekt vanuit haar litigation ervaring en zal ingaan op civiele aansprakelijkheidsrisico’s voor bestuurders, commissarissen en toezichthouders en het belang van beleid en risicobeheersing. DVDW voorziet u graag van praktische voorbeelden en tips.

Grant Thornton en DVDW nemen u graag mee in een interactieve sessie.

Meer informatie en aanmelden

De deelnemers zullen vooraf, gedurende en na het webinar op actieve wijze kunnen deelnemen en met Sandra Jumelet en Yvonne Vlasman van Grant Thornton en Marjon Lok en Marlies Siegers van DVDW in gesprek gaan. Ervaringen kunnen worden gedeeld met gelijkgestemden en nieuwe contacten kunnen worden opgedaan.

Momenteel kan er niet meer worden aangemeld voor dit webinar, vanwege grote belangstelling.

Sprekers
Yvonne Vlasman Partner
Sandra Jumelet Director
Marjon Lok DVDW
Marlies Siegers DVDW

Grant Thornton en DVDW
  • Dinsdag 9 februari
  • Van 8.45 - 10.15 uur
Tel: 088-6769 000 Contact:
In samenwerking met In samenwerking met