Het concept ‘basisveiligheid‘ wordt steeds belangrijker in het speelveld van de cyberveiligheid. Vertrouwen op een veilige basis staat nu centraal binnen alle samenwerkingen waar grote netwerken, lange ketens of veel end points een rol spelen. De externe druk op de vertrouwensband tussen partners binnen de huidige maatschappelijke conjunctuur is groot want cyberrisico schuilt overal. Het ziet ernaar uit dat basisveiligheid de nieuwe harde vereiste wordt voor ondernemers en bedrijven om te kunnen blijven samenwerken. In dit webinar laten wij u de juiste balans zien tussen cyberweerbaar doen, denken en vooruitzien met als einddoel het creëren van vertrouwen binnen de business.

Validatie en garantie voor veilig en compliant werken

Het niet voldoen aan basisveiligheidseisen kan een reden tot uitsluiting zijn met het oog op diensten of het mogen partneren met derden. De implicatie voor bedrijven en ondernemers is dat zij deze basisveiligheid op orde moeten hebben om zo een garantie af te geven voor veilig en compliant werken. Geen gekke ontwikkeling als je kijkt naar hedendaagse validatiesystemen zoals de Pablockchain en smart contracts die volledig zijn geënt op oeverloos vertrouwen en waterdichte validering. Het op orde hebben van de eigen cyberweerbaarheid hoort daar nu expliciet bij.

Wat leert u in dit webinar en van wie?

Tijdens dit webinar zitten we aan tafel met Migiel de Wit-Beets Partner Cyber Risk Services bij Grant Thornton en Coen Steenbeek, IT Service Delivery Manager bij Heineken. Presentatie is in handen van Marilijn Boumeester, merkstrateeg, moderator en auteur van het boek Wennen aan Wenden.
We gaan in gesprek over hoe ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de politiek de urgentie aanwakkeren om juist nu die basis op orde te hebben. We beantwoorden de vraag wat die basis precies is, waar ondernemers en bedrijven beginnen en hoe ze kunnen leren van ‘grote voorbeelden’ zonder zelf groot te zijn of zo te hoeven handelen. Welke handvatten zijn er voor het Nederlandse middenbedrijf en hoe leert u van bewezen cases die proof of concept? Natuurlijk is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wanneer?

Dinsdag 15 juni, van 16.00 tot 17.00 uur

Kunt u niet deelnemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan. U ontvangt enkele dagen na de uitzending een link om de opname terug te kijken.

 

Sprekers
Marilijn Boumeester Zelfstandig merkstrateeg, auteur en moderator met een focus op verandering. In oktober 2020 verscheen haar eerste boek: ‘Wennen aan wenden’ dat werd genomineerd voor Managementboek van het jaar 2021. Als moderator weet ze met haar scherpe geest en grote technologie en digital kennis boeiende discussies met haar gasten te voeren en onderwerpen breed uit te diepen.
Migiel de Wit-Beets Partner bij Grant Thornton en verantwoordelijk voor de unit Cyber risk services. Migiel ziet het als zijn missie om ondernemingen te helpen cyberweerbaar te zijn. Met bijna 20 jaar ervaring in de wereld van informatiebeveiliging en cyber helpt Migiel met een team van professionele hackers en cyberexperts ondernemingen van groot tot klein om hun cyberveiligheid op orde te brengen en te houden.
Coen Steenbeek Met ruim 10 jaar werkervaring als security consultant is Coen sinds 2018 binnen HEINEKEN als IT Delivery Service Manager betrokken bij de cyber security van meerdere Operating Companies in Nederland, België en Duitsland. Sinds 1 januari 2020 is Coen met zijn teams naast de security ook verantwoordelijk voor de operatie van de IT van de 3 brouwerijen in Nederland, waaronder 1 van de grootste brouwerijen in de wereld.

Grant Thornton
  • Dinsdag 15 juni, 16.00 - 17.00 uur
Tel: 088-676 9000 Contact: