Grant Thornton en Board in Balance nodigen u uit voor een webinar over het functioneren van het commissariaat. We delen de eerste inzichten uit de twaalfde editie van het Grant Thornton commissarissen-benchmarkonderzoek 2020-2021. Met focus op het thema informatievoorziening van de rvc.

Wanneer interessant?

Het onderzoek biedt een brede kijk op de opvattingen van commissarissen, bestuurders en secretarissen van rvc’s uit de profit en de non-profitsector. In deze sessie gaan we in op de informatievoorziening van de rvc. Welke mogelijkheden zijn er om informatie te vergaren? Waar liggen de pijnpunten volgens de respondenten. En in lijn daarmee, hoe organiseer je kennisvergaring als rvc? Volg ons webinar en ontdek of u nieuwe ideeën krijgt over het functioneren van de governance in uw raad en organisatie.

Voor wie?

Voor commissarissen/toezichthouders, raden van bestuur en secretarissen van rvc’s en rvb’s.

Sprekers

Het webinar wordt verzorgd door Dirk-Jaap Klaassen en Oscar Toebosch van Board in Balance. We gaan in gesprek met gastcommissaris Tjero Zomer en Leo Urlings. Tjero is Lid Raad van Commissarissen at ADSE, Aircraft Development & System Engineering. Tjero is 35 jaar werkzaam geweest bij Transavia als CFO/CIO/CEO en is daarna als lid Raad van Commissarissen betrokken geweest bij diverse organisaties. Leo is voorzitter Raad van Commissarissen bij OML (regionale ontwikkelingsmaatschappij), voorzitter Raad van Toezicht bij Levantogroep (zorg) en lid Raad van Toezicht bij Stichting Onderwijs Midden-Limburg en Philharmonie ZuidNederland. Daarnaast is Leo ruim 30 jaar actief geweest in het bankwezen (ING, SNS Bank en Van Lanschot Bankiers) en in vastgoed (Raad van bestuur Stienstra Onroerend Goed) en organiseert hij samen met Maastricht University Masterclasses voor Toezichthouders en Bestuurders.

Wanneer?

Dinsdag 29 juni 2021, van 16.00 – 17.00 uur

Na afloop ontvangt u per e-mail de opname van het webinar, de presentatieslides en de gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

Dit webinar maakt deel uit van de serie rond het Grant Thornton Commissarissen-benchmarkonderzoek.

Grant Thornton & Board in Balance
  • Dinsdag 29 juni, 16.00 - 17.00 uur
Tel: 088 - 676 9000 Contact: