NL EN

Spitsuurstudie Zicht op Groei

14 november 2018

Op 14 november vindt de spitsuurstudie ‘Zicht op Groei’ plaats. Wat is groei? Wat is de basis voor verandering? En hoe kan je hier proactief mee omgaan?

Tijdens deze spitsuurstudie zal er dieper worden ingegaan op de groei, op verzekeringstechnisch, juridisch en financieel gebied. Deze bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met Adaptum, Voogt, La Gro en Grant Thornton, waarbij alle partijen hun kennis over groei zullen delen.

De essentie van groei en continuïteit is relevantie voor iedere onderneming. Wat wil de klant? Welke behoefte is er en tegen welke prijs? De markt bepaalt waar behoefte aan is en de prijs hiervan. De maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, waarbij de toekomst zich steeds lastiger laat voorspellen. De ontwikkelingen zorgen er tevens voor dat de levenscyclus van diensten of producten steeds korter worden.

Tijd voor wendbare organisaties en flexibiliteit. Deze organisaties zijn in staat tijdig, weloverwogen en doortastende beslissingen te maken en hierdoor in te spelen op de omstandigheden.

Hoe? Daar gaat de spitsuurstudie ‘Zicht op Groei’ over.

Programma

16.00 uur
Ontvangst 

16.30 uur
Presentatie

18.00 uur
Afsluitende netwerkborrel

  • Grant Thornton
  • Tielweg 16
  • 2803 PK Gouda
Tel: +31 (0)88 676 9000 Contact: secretariaat.gouda@nl.gt.com
In samenwerking met: