Beaujolais Primeur Party

15 november 2018

Innovatie of oude wijn in nieuwe zakken? Bent u er klaar voor? Het is weer bijna 15 november. Traditiegetrouw wordt de derde donderdag van november de Beaujolais Primeur vrijgegeven. Inmiddels is de Alphense Beaujolais Primeur Party ook een traditie geworden.

Ook dit jaar hebben wij een interessante gastspreker gevonden; Bas Ruyssenaars van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Bas neemt ons mee in het fenomeen 'briljante mislukkingen'. Wat kunt u leren uit een mislukte innovatie? Het Instituut voor Briljante Mislukkingen is een Nederlandse stichting die mislukkingen verzamelt in een openbare databank. Hiermee wordt nagestreefd om universele, deelbare lessen te trekken uit zogenaamde 'briljante mislukkingen'. 

Bas Ruyssenaars is innovator en ondernemer. Tevens is hij mede-oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Hij heeft een achtergrond als multimedia uitgever, marketeer en ontwikkelaar van nieuwe business concepten. 

Simon Wijers verzorgt aansluitend de wijnproeverij, waarbij de Beaujolais Primeur van 2018 wordt ontkurkt. Simon is eigenaar van restaurant 'De Prins van Terbregge', wijnrestaurant van het jaar 2018.

Grant Thornton Alphen aan den Rijn nodigt u graag uit voor de Beaujolais Primeur Party op donderdag 15 november 2018 in het Archeon in Alphen aan den Rijn. 

Programma

16.00 uur
Ontvangst 

16.30 uur
Opening
Hans Piersma
Partner Grant Thornton in Alphen aan den Rijn

16.35 uur
Briljante mislukkingen
Bas Ruyssenaars 
Instituut voor Briljante Mislukkingen

17.20 uur
Ontkurking Beaujolais Primeur
Simon Wijers
Eigenaar van restaurant 'De Prins van Terbregge'
Wijnrestaurant van het jaar 2018

17.30 uur 
Netwerkborrel

  • Archeon
  • Archeonlaan 1
  • 2408 ZB Alphen aan den Rijn
Tel: 088-6769000 Contact: secretariaat.alphen@nl.gt.com