Brexit seminar: de actuele stand van zaken

12 maart 2019

29 maart 2019 nadert snel. Als u handelt met het Verenigd Koninkrijk wilt u uw bedrijf voorbereiden op de Brexit. Maar wordt het een harde of een zachte Brexit? De onzekerheid rondom Brexit is een constante factor. Daarom geven wij u graag inzicht in de actuele stand van zaken.

Wij nodigen u uit voor ons Brexit seminar op 12 maart. Nicodem & Company geeft u inzicht in de Brexit en op welke gebieden dit gevolgen heeft voor bedrijven. Vanuit een breed perspectief krijgt u advies en handreikingen aangeboden, om van daaruit zelf een besluit te nemen wat u met uw onderneming kunt doen in de voorbereidingen voor deze grootste verandering in onze internationale handel sinds jaren. Specialisten van Grant Thornton geven u daarna inzichten in btw-, douane- en juridische aspecten die kunnen spelen bij de Brexit.

Uiteraard krijgt u de gelegenheid uw vragen te stellen en individueel met een specialist dieper op vraagstukken in te gaan.

Voor wie?

Dit seminar is interessant voor u als dga, ondernemer, Tax director of CFO als u handelt met het Verenigd Koninkrijk.

Meld u kosteloos aan.

Sprekers
Bob van der Steen Director indirect tax
René Zijdeman Partner legal
Ronald Bergenhenegouwen Senior VAT manager
Nicodem & company Nicodem & Company is een netwerkorganisatie met specialisten met meer dan 35 jaar (internationale) ervaring bij het begeleiden van bedrijven bij ingrijpende veranderingen en strategische heroverwegingen. Sinds mei van dit jaar is er gespecialiseerd in de inzichten en effecten van Brexit en de gevolgen voor bedrijven.

Programma

15.30 uur
Ontvangst 

16.00 uur
Welkom

16.15 uur
Brexit ontwikkelingen & scenario's

17.15 uur
Inzichten in btw-, douane-, en juridische aspecten

18.00 uur 
Netwerkborrel

  • Grant Thornton
  • Flemingweg 10
  • 2408 AV Alphen a/d Rijn
Tel: 088- 6769000 Contact: info@nl.gt.com