Seminar 'Proef op de som'

07 november 2019

In de digitale wereld is veiligheid een absolute voorwaarde om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Dat heeft invloed op de manier waarop organisaties en bedrijfsprocessen worden ingericht. Het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit staat met stip op nummer 1.

Hoe zeker bent u van uw zaak?
Is uw onderneming afdoende gewapend tegen risico's die de continuïteit van uw organisatie kunnen bedreigen? Wij nodigen u graag uit om de proef op de som te nemen. Op donderdag 7 november bundelen assurantiespecialist VMD Koster, accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton, IT-partner Avantage en continuïteitsconsultant BCM hun krachten. Tijdens een themabijeenkomst ontdekt u hoe zeker u van uw zaak kunt zijn. Daarbij maken we u niet alleen bewust van de gevaren, maar geven we vanzelfsprekend ook aan hoe u dreigingen in de kiem kunt smoren. 

Interactief seminar in Alfreds Diner
'De proef op de som, voor de zekere ondernemer' vindt plaats in de stijlvolle ambiance van Alfreds Diner (Park Rijnstroom) in Alphen aan den Rijn. Herman Frankes, directeur interne zaken bij Kroes Partners Notarissen & Adviseurs, voert u op een interactieve manier, mee langs een route die meerdere inhoudelijke haltes aandoet waardoor aan het eindpunt een helder totaalbeeld ontstaat.

De themabijeenkomst start om 16.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Inloop is vanaf 16.00 uur, na afloop kunt u napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Dan vragen wij u vriendelijk om u aan te melden via de rode button. U bent van harte welkom!

Wilt u blijven eten na het seminar? Alfreds biedt een speciaal 3-gangen-proef-op-de-som-diner aan voor € 27,50 per persoon. U kunt op de dag zelf aangeven of u dit wenst. Het diner is op eigen kosten.

Programma

16:00 uur
Ontvangst

16:30 uur     
Start inhoudelijk programma

17:30 uur     
Afsluiting

  • Restaurant Alfreds
  • Cornelis Geellaan 43
  • 2406 JE Alphen aan den Rijn
Tel: 088-6769000 Contact:
In samenwerking met