Beaujolais Primeur Party

21 november 2019

Traditiegetrouw wordt op de derde donderdag van november de Beaujolais Primeur vrijgegeven. Inmiddels is de Alphense Beaujolais Primeur Party ook een traditie geworden. Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 21 november.

Ook dit jaar is er een interessante gastspreker aanwezig. Tom Coronel, de bekende autocoureur, komt spreken over het ondernemerschap en welke verbanden je kan leggen met de topsport. Als auto coureur rijdt hij in het wereldkampioenschap voor toerwagens (WTTC) en heeft hij samen met zijn broer Tim mee gedaan aan de 24 uur van Le Mans en de Dakar-rally in Zuid-Amerika.

Tom Coronel is geslaagd als coureur en als ondernemer. Naast zijn liefde voor de autosport, was hij eigenaar (tot 2009) van het internetbedrijf Create2fit. Momenteel is hij mede-eigenaar van een kartbaan in Huizen en geeft hij samen met zijn broer Tim leiding aan Coronel Racing. Hierbij maakt hij graag de link met topsport. Hij put uit zijn eigen ervaringen en weet als geen ander dat succes gepaard gaat met vallen en opstaan.

Aansluitend wordt er een presentatie door restaurant 'De Prins van Terbregge' verzorgd. Dit restaurant is wijn restaurant van het jaar 2018 geworden. Na de presentatie wordt de Beaujolais Primeur ontkurkt en verzorgt restaurant 'De Prins van Terbregge' de wijnproeverij.

Grant Thornton nodigt u graag uit voor de Beaujolais Primeur Party op donderdag 21 november in het Archeon in Alphen aan den Rijn.

Sprekers
Hans Piersma Partner
Tom Coronel Autocoureur

Programma

16.00 uur
Ontvangst

16.30 uur
Opening door Hans Piersma, partner Grant Thornton

16.35 uur
Ondernemen is topsport door Tom Coronel

17.20 uur 
Ontkurking van de Beaujolais Primeur 

17.30 uur 
Netwerkborrel

  • Archeon
  • Archeonlaan 1
  • 2408 ZB Alphen aan den Rijn
Tel: 088-6769000 Contact: