Kennissessie 'Eindejaarstips'

02 december 2019

Op maandag 2 december organiseert Grant Thornton de kennissessie Eindejaarstips. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u tips om nog dit jaar belasting te besparen en fiscale risico’s te voorkomen. Zo kunt u 2020 fiscaal optimaal starten!

Op Prinsjesdag zijn veel fiscale wijzigingen aangekondigd. Zo veranderen (op termijn) de tarieven van box 1, 2 en 3 van de inkomstenbelasting; de vennootschapsbelasting en overdrachtsbelasting. Daarnaast komen er nieuwe regelingen rond lenen bij de eigen BV, het benutten van aftrekposten en de kleinondernemersregeling voor de btw. Afschrijven op panden mag vaak niet meer en fiscale verliezen zijn steeds korter te verrekenen met winst. Een aantal belastingtips uit het verleden zijn niet langer voordelig zodat actie nodig is.

Voor grotere (internationale) concern verandert er misschien nog wel meer. Door invoering van een bronheffing op rente en royalty’s, ATAD 1 en 2, de MDR en transfer pricing wetgeving krijgen internationale groepsstructuren meer aandacht dan ooit.

Tijdens deze kennissessie nemen wij u mee in de nieuwe wetgeving en geven concrete tips om hierop in te spelen.

Sprekers
Christiaan Buizer Partner

Programma

16.00 uur 
Ontvangst 

16.15 uur 
Start programma

17.30 uur 
Afsluitende netwerkborrel

  • Grant Thornton
  • Tielweg 16
  • 2803 PK Gouda
Tel: 088-6769000 Contact: