Voorgaand evenement dinsdag 15 juni 2021

Het concept ‘basisveiligheid‘ wordt steeds belangrijker in het speelveld van de cyberveiligheid. Vertrouwen op een veilige basis staat nu centraal binnen alle samenwerkingen waar grote netwerken, lange ketens of veel end points een rol spelen. De externe druk op de vertrouwensband tussen partners binnen de huidige maatschappelijke conjunctuur is groot want cyberrisico schuilt overal. Het ziet ernaar uit dat basisveiligheid de nieuwe harde vereiste wordt voor ondernemers en bedrijven om te kunnen blijven samenwerken. In dit webinar laten wij u de juiste balans zien tussen cyberweerbaar doen, denken en vooruitzien met als einddoel het creëren van vertrouwen binnen de business.

Validatie en garantie voor veilig en compliant werken

Het niet voldoen aan basisveiligheidseisen kan een reden tot uitsluiting zijn met het oog op diensten of het mogen partneren met derden. De implicatie voor bedrijven en ondernemers is dat zij deze basisveiligheid op orde moeten hebben om zo een garantie af te geven voor veilig en compliant werken. Geen gekke ontwikkeling als je kijkt naar hedendaagse validatiesystemen zoals de Pablockchain en smart contracts die volledig zijn geënt op oeverloos vertrouwen en waterdichte validering. Het op orde hebben van de eigen cyberweerbaarheid hoort daar nu expliciet bij.

Wat leert u in dit webinar en van wie?

Tijdens dit webinar zitten we aan tafel met Migiel de Wit-Beets Partner Cyber risk services bij Grant Thornton en Coen Steenbeek, IT Service Delivery Manager bij Heineken. Presentatie is in handen van Marilijn Boumeester, merkstrateeg, moderator en auteur van het boek Wennen aan Wenden.
We gaan in gesprek over hoe ontwikkelingen in het bedrijfsleven en de politiek de urgentie aanwakkeren om juist nu die basis op orde te hebben. We beantwoorden de vraag wat die basis precies is, waar ondernemers en bedrijven beginnen en hoe ze kunnen leren van ‘grote voorbeelden’ zonder zelf groot te zijn of zo te hoeven handelen. Welke handvatten zijn er voor het Nederlandse middenbedrijf en hoe leert u van bewezen cases die proof of concept? Natuurlijk is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Sprekers

Migiel de Wit-Beets
Partner cyber risk

Migiel, partner Cyber risk services, heeft ervaring in diverse sectoren, waaronder transport & logistiek, water & energie, IT, productie, financiële dienstverlening, (lokale) overheden, automotive en bouw. Naast informatiebeveiliging en cyberweerbaarheid heeft hij ook ervaring met IT-carve-outs en integratie- en optimalisatiediensten.

Coen Steenbeek
IT Service Delivery Manager bij Heineken Netherlands Supply
Coen Steenbeek Volg op LinkedIn

Met ruim 10 jaar werkervaring als security consultant is Coen sinds 2018 binnen HEINEKEN als IT Service Delivery Manager betrokken bij de cyber security van meerdere Operating Companies in Nederland, België en Duitsland. Sinds 1 januari 2020 is Coen met zijn teams naast de security ook verantwoordelijk voor de operatie van de IT van de 3 brouwerijen in Nederland, waaronder 1 van de grootste brouwerijen in de wereld.

Marilijn Boumeester
Zelfstandig merkstrateeg, auteur en moderator
Marilijn Boumeester Volg op LinkedIn

Zelfstandig merkstrateeg, auteur en moderator met een focus op verandering. In oktober 2020 verscheen haar eerste boek: ‘Wennen aan wenden’ dat werd genomineerd voor Managementboek van het jaar 2021. Als moderator weet ze met haar scherpe geest en grote technologie en digital kennis boeiende discussies met haar gasten te voeren en onderwerpen breed uit te diepen.

Aankomende evenementen