Voorgaand evenement dinsdag 18 januari 2022

Eindelijk, het regeerakkoord is een feit. De plannen van het nieuwe kabinet voor de komende vier regeringsjaren zijn bekend. U wilt natuurlijk maar één ding weten: Wat betekent dit voor u en uw onderneming? Dan mag u ons webinar van 18 januari 2022 niet missen!

Gaat de belasting op arbeid echt omlaag? Gaat de btw omhoog en kan ik dat dan doorberekenen aan mijn klanten? Wordt rekeningrijden ingevoerd? Wat is het standpunt van het kabinet over actuele fiscale vraagstukken als belastingheffing van ondernemers, werken met zzp’ers, belastingheffing in box 3 en de eigen woning? Deze en andere vragen bespreken wij in ons webinar, voor MKB-ondernemers.

Maar Nederland heeft ook nog steeds te maken met coronamaatregelen. Wij bespreken de actuele stand van zaken van de coronasteun en gaan in op de mogelijkheden van NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen. Hoe vraagt u deze regelingen aan en waar moet u op letten? Stuk voor stuk vraagstukken die u raken in de dagelijkse praktijk. En heeft u nog meer vragen? Stel ze dan vooral tijdens ons webinar.

Wanneer:

Dinsdag 18 januari, van 16.00 - 17.00 uur.

Tijdens het webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Enkele dagen na het webinar ontvangt iedereen die zich aangemeld heeft een e-mail met de opname, eventuele presentatieslides en de gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Dus bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan en kijk de opname op een later moment terug.

Sprekers

Christiaan Buizer
Partner tax

Christiaan Buizer is als partner belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name (middel-)grote nationale en internationale ondernemingen en hun aandeelhouders, vaak actief in bouw, handel en logistiek en deurwaarderij. Christiaan zet zijn expertise vooral in op het vlak van vennootschapsbelasting, herstructureringen, overdrachtsbelasting en estate planning. Vanaf maart 2020 heeft Christiaan zich gespecialiseerd in de corona steunmaatregelen zoals de NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen.

Laura Spekreijse
Junior Consultant Tax
Laura Spekreijse

Laura Spekreijse is als junior consultant tax werkzaam bij Grant Thornton. Samen met Christiaan Buizer presenteert zij MKB webinars.

Aankomende evenementen