Voorgaand evenement donderdag 27 januari 2022

In april 2021 nam de Europese Unie de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) aan. In deze wet staat dat bedrijven met 250 of meer medewerkers vanaf 2024 verplicht zijn te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. 

Voor veel bedrijven is duurzaamheidsverslaglegging volkomen nieuw. De hoeveelheid werk die eruit voortkomt kan dan ook behoorlijk overweldigend zijn. Enerzijds omdat er weinig ervaring is, anderzijds omdat de deadline snel dichtbij komt. Als grootbedrijf moet je al in 2022 starten met de voorbereiding, om per 1 januari 2023 te kunnen starten met meten. Maar hoe doe je dat en waar begin je? Hierover organiseren FBNed in samenwerking met MVO Nederland een online sessie. 

Spreker

Emma Verheijke
Partner | Impact House

Emma Verheijke leidt de duurzaamheidspraktijk van Grant Thornton sinds januari 2019. Samen met haar team helpt zij organisaties navigeren in het landschap van bestaande frameworks, methoden en regelgeving rondom maatschappelijke verslaglegging zoals GRI, integrated reporting, TCFD en de Sustainable Development Goals.

Aankomende evenementen