Voorgaand evenement donderdag 3 februari 2022

Wilt u inzicht krijgen in brede waardecreatie, op zowel financieel, sociaal als ecologisch gebied? Tijdens de eerste Purpose Accounting Day zullen alle facetten die er toe doen bij brede waardecreatie de revue passeren.

Op 3 februari hebben we een aantrekkelijk aangepast online programma. Zo krijgt u inzicht in brede waardecreatie, op zowel financieel, sociaal als ecologisch gebied. De talkshow belicht vele facetten van brede waardecreatie. Van business strategy, responsible stewardship tot accountable facts. We dagen u uit om de impactstrategie van uw bedrijf een boost te geven en tegelijkertijd aan huidige en toekomstige wet- & regelgevingen te voldoen.

U zal met een tas vol goede tips en ervaringen huiswaarts gaan.
Daarnaast krijgt u een verrassende uitgave mee met 25 interviews met topondernemers. Hierin vertellen zij over hun kansen, barrières en ervaringen met creëren van een bredere waarde door hun bedrijfsvoering duurzamer, socialer en toekomstbestendiger invulling te geven.

Programma

  • 15.00 – 15.30u Online inloop, waarbij u informeel kennis maakt met
    andere deelnemers in kleine groepjes
  • 15.30 – 16.20u Talkshow onder leiding van Lucas de Man
  • 16.20 – 16.50u Break outs in kleine groepjes op basis van diverse thema’s
  • 16.50 – 17.00u Plenaire afsluiting

Mede-organisatoren

Sabreena Thakur-Rana
Partner

Sabreena is verantwoordelijk voor het aansturen van de controleteams en coördinatie van internationale klantcontacten binnen het netwerk van Grant Thornton International. Daarnaast houdt zij zich ook bezig met innovatie van de controlepraktijk, diversiteit & inclusiviteit en ESG reporting & assurance. Zij heeft haar studie ‘ESG Reporting & Assurance’ recent afgerond.

Sebo Havinga
Partner

Sebo Havinga is als belastingadviseur actief op veel verschillende terreinen, zoals herstructureringen en bedrijfsopvolging. Hij heeft veel ervaring binnen de sector bouw- en vastgoed.

Aankomende evenementen