Voorgaand evenement dinsdag 8 maart 2022

Deze bijzondere NCD Talks+ gaat over Cybersecurity. Een NCD Talks+ is een interactief webinar waarbij je bijdraagt in break out rooms, vragen kan stellen en kan netwerken.

Karlijn L’Ortye gaat het gesprek aan met drie specialisten op het gebied van cybersecurity t.w.: Migiel de Wit-Beets van Grant Thornton over cyber weerbaarheid, Rosalie Brand van Kennedy van der Laan over aansprakelijkheid en Joost Schmaal tevens van Kennedy van der Laan over de juridische gevolgen bij onvoldoende kennis.

Privacy schending en datalekken zijn onderwerpen die binnen de onderneming hoog op de agenda staan. Zijn de processen goed ingericht en is geborgd dat de contracten met (IT) toeleveranciers of data verwerkers aansluiten bij de daarvoor geldende vereisten? Een speerpunt is advisering over compliance en handhaving bij big data en online- en mobiele dataverzameling.

Vanuit het oogpunt bestuurder, commissaris en leider, word je bijgepraat en in de gelegenheid gesteld je vragen stellen over cybersecurity, bijv. vragen over onderzoeken door de toezichthoudende autoriteiten en/of handhavingsprocedures. Kortom; jouw helpdesk bij hacks/ juridisch en persoonlijk en hoe hierin morele keuzes te maken.

Doel is inspiratie en waardevolle inzichten van en over cybersecurity/cyberweerbaarheid voor de bestuurder of commissaris, de leider of toezichthouder: Cyberweerbaarheid is een combinatie van preventieve maatregelen op het gebied van mensen, processen en technologie.

 De Talks+ zijn vrij toegankelijk ook voor niet leden.

Aankomende evenementen