Voorgaand evenement dinsdag 31 mei 2022

Winstdeling, aandelen, opties: heeft u er wel eens aan gedacht om uw personeel te laten delen in de waardeontwikkeling van uw bedrijf? Dat verhoogt de productiviteit en versterkt uw positie op de arbeidsmarkt. Wilt u daar meer over weten? Dan mag u ons MKB-webinar in mei niet missen. Onze specialisten bespreken daarin de mogelijkheden om uw werknemers te binden door een werknemersparticipatie. Wij belichten dit onderwerp vanuit fiscaal, juridisch èn waarderingsoogpunt.

Waarom interessant?

Wij ervaren een toenemende vraag van ondernemers over de mogelijkheden om personeel te verbinden met hun onderneming. En als het even kan op een fiscaal vriendelijke manier. In ons webinar geven we antwoord op vragen zoals:

  • Hoe creëer je meer betrokkenheid van een werknemer bij het bedrijf
  • Welke mogelijkheden zijn er om een werknemer (fiscaal vriendelijk) te belonen?
  • Wat is een werknemersparticipatie?
  • Waarom is de waarde van de onderneming van belang en hoe wordt deze bepaald?
  • Met welke juridische aspecten moet je rekening houden?

Voor wie?

Dit webinar is speciaal voor dga’s, ceo’s, cfo’s, HR manager, finance managers, controllers en bedrijfsjuristen.

Wanneer?

Dinsdag 31 mei van 16.00 tot 17.00 uur.

Wat bieden wij u?

Tijdens het webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Enkele dagen na het webinar ontvangt iedereen die zich aangemeld heeft een e-mail met de opname, eventuele presentatieslides en de gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Dus bent u niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan en kijk de opname op een later moment terug.

Dit webinar maakt deel uit van een serie webinars voor het MKB, waarin wij actuele onderwerpen behandelen die mogelijk interessant voor u zijn.

Sprekers

Christiaan Buizer
Partner tax

Christiaan Buizer is als partner belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name (middel-)grote nationale en internationale ondernemingen en hun aandeelhouders, vaak actief in bouw, handel en logistiek en deurwaarderij. Christiaan zet zijn expertise vooral in op het vlak van vennootschapsbelasting, herstructureringen, overdrachtsbelasting en estate planning. Vanaf maart 2020 heeft Christiaan zich gespecialiseerd in de corona steunmaatregelen zoals de NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen.

Arjan Visser
Partner

Arjan Visser is sinds 2010 werkzaam op het gebied van bedrijfswaardering en schades. Daarvoor werkte hij in de accountancy en vervulde hij op interim basis rollen als hoofd administratie en controller bij zowel nationale als internationale instellingen in de profit en non-profit sector.

Harmke de Hoop - Willems
Senior Consultant Legal

Harmke is 1 oktober 2021 in dienst getreden bij Grant Thornton als senior consultant legal. Zij heeft langjarige ervaring als advocaat bij meerdere kantoren in zowel Nijmegen als Rotterdam en Amsterdam, als bedrijfsjurist in bedrijven actief in de bouwmaterialen, kleding en verpakkingsmateriaal. Zij is gespecialiseerd in het ondernemings-, vennootschaps- en insolventierecht en heeft kennis van herstructureringen, contracten, samenwerkingen, fusies, splitsingen, overnames, koop, verkoop en dergelijke.

Nancy ten Broek
Senior manager tax

Nancy is sinds 1 januari 2022 werkzaam bij Grant Thornton als senior manager tax. Na haar studies Nederlands Recht in Nijmegen (2001) en Fiscaal Recht in Tilburg (2001) heeft Nancy ruime ervaring opgedaan als allround belastingadviseur bij (middel)grote accountants- en belastingadviesorganisaties. Voorts is zij drie jaar werkzaam geweest als senior gerechtssecretaris bij het Gerechtshof te Arnhem (Belastingkamer). Zij houdt zich met name bezig met inkomsten- en vennootschapsbelasting, fiscale begeleiding bij fusies, overnames en reorganisaties en fiscale due dilligenceonderzoeken. Daarnaast houdt zij zich in het bijzonder bezig met fiscale procesvoering en het formele belastingrecht. In dat kader begeleidt zij ondernemingen bij fiscale boekenonderzoeken en houdt zij zich bezig met fiscale procedures (bezwaar en beroep), fiscaal boeterecht en invordering. Nancy is verder annotator voor het NTFR en één van de auteurs van de NDFR. Daarnaast is zij lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

Aankomende evenementen