Voorgaand evenement dinsdag 7 februari 2023

De wereld om ons heen is de afgelopen jaren al sterk veranderd. We staan met zijn allen nog voor een groot aantal uitdagingen in het kader van o.a. Duurzaamheid en Environmental, Social & Governance (ESG). Deze onderwerpen maken een steeds belangrijker onderdeel uit van het beleid en de strategie van ondernemingen. Wat betekent dit voor Transport & Logistiek?Welke keuzes maken deze ondernemingen op dit gebied en wat is de verwachting voor de toekomst? Wat kan dit betekenen in het kader van financieringen? Hoe verloopt de verantwoording richting stakeholders? 

 

Dat zijn vragen waar de inspirerende ontbijtsessie van ING Business Banking, sector Transport & Logistiek en Grant Thornton antwoord op geeft.

Programma:

07.45 uur            Inloop
08.00 uur            Welkomstwoord van Pieter Baan, ING
08.10 uur            Environmental, Social & Governance Reporting met Max van Rijssel en Jurre Anema, Grant Thornton
08.30 uur            Transitie van diesel naar nieuwe brandstoffen inclusief macro-economische update & voorspellingen met Machiel Bode, ING 
08.50 uur            Sustainability en financiering met Robbert Jan Kromkamp, ING
09.10 uur            Afsluiting door Linda van de Reep, Grant Thornton
09.15 uur            Netwerken
10.15 uur            Einde programma

Voor wie?

CEO’s, CFO’s van onderneming in de Transport & Logistiek sector.

Wanneer?

Dinsdag 7 februari 2023 van 07.45 uur tot 10.15 uur in het Zalmhuis (Schaardijk 396, 2909LA Capelle aan den IJssel).


Sprekers

  • Pieter Baan, ING Business Banking, sector Transport & Logistiek, Directeur Grootzakelijk Transport, Logistiek en Scheepvaart
  • Robbert Jan Kromkamp, ING Groenbank, directeur
  • Max van Rijssel, Grant Thornton, Partner Accountancy
  • Jurre Anema, Grant Thornton, Senior Consultant Sustainability & Impact
    Linda van de Reep, Grant Thornton, Industry leader Transport & Logistiek | Partner Tax

Sprekers

Linda van de Reep
Partner tax | Sectorleider transport & logistiek

Linda is sinds september 2012 werkzaam bij Grant Thornton als belastingadviseur. Ze heeft daarvoor vijf jaar als advocaat gewerkt bij zelfstandige belastingadvieskantoren. Als belastingadviseur houdt Linda zich voornamelijk bezig met de vennootschapsbelasting (nationaal en internationaal), begeleiding bij fusies, overnames en reorganisaties. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in de innovatiebox.

Max van Rijssel
Partner assurance | Sectorleider transport & logistiek

Max van Rijssel is de vestigingsleider van ons kantoor in Rotterdam. Hij heeft veel ervaring met de accountantscontrole van internationaal opererende organisaties. Gezien zijn affiniteit met de Rotterdamse haven en zijn ervaring met logistieke bedrijven geeft hij leiding aan de sector Transport & logistics.

Jurre Anema
Senior Consultant

Als consultant en analist richt Jurre zich op ESG en impact strategie en beleid, evenals slim gebruik en ontsluiting van data gericht op impact maximalisatie, met gebruik van tools zoals ons ESG Maturity Model - van life sciences tot industrial biotech tot circulaire economie.

Aankomende evenementen