Voorgaand evenement donderdag 23 maart 2023

Onlangs is de nieuwe subsidie Tegemoetkoming Energiekosten (TEK-regeling) definitief gepubliceerd. De subsidie is bedoeld voor ondernemers in het MKB met een energie-intensieve onderneming vanwege de hoge kosten voor gas en elektriciteit. De subsidie is maximaal € 160.000.

In dit webinar vertellen wij u hoe de regeling werkt, wie voor de subsidie in aanmerking komt en wanneer u deze kunt aanvragen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen over de TEK-regeling die direct worden beantwoord.

Voor wie is dit webinar interessant? 

Dit webinar is speciaal bedoeld voor DGA’s, CEO’s, CFO’s en controllers in het MKB.

Wanneer vindt het webinar plaats? 

Donderdag 23 maart van 13.00 tot uiterlijk 14.00 uur.  

Sprekers

  • Christiaan Buizer
  • Melissa Overbeek

Na afloop van het webinar weet u of u recht heeft op de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb. Na het webinar ontvangt u per e-mail de opname, de presentatieslides en de gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Sprekers

Christiaan Buizer
Partner tax

Christiaan Buizer is als partner belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name (middel-)grote nationale en internationale ondernemingen en hun aandeelhouders, vaak actief in bouw, handel en logistiek en deurwaarderij. Christiaan zet zijn expertise vooral in op het vlak van vennootschapsbelasting, herstructureringen, overdrachtsbelasting en estate planning. Vanaf maart 2020 heeft Christiaan zich gespecialiseerd in de corona steunmaatregelen zoals de NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen.

Aankomende evenementen