Voorgaand evenement woensdag 22 september 2021

Op 21 september 2021 is het Prinsjesdag. Op dit moment is het kabinet demissionair. Er is nog geen nieuw kabinet en dus nog geen regeerakkoord. De verwachting is daarom dat de nieuwe fiscale maatregelen beperkt zijn.

Vanwege de coronacrisis, internationale fiscale ontwikkelingen en de toeslagenaffaire is er wel behoefte aan nieuwe wetgeving. En uiteindelijk zullen in een regeerakkoord ook de plannen van een nieuw kabinet worden opgenomen. In ons webinar van 22 september zijn wij in gegaan op de plannen die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt. Afhankelijk van de actualiteit nemen wij u mee in de ontwikkelingen, mogelijkheden van nieuwe wetgeving en de richting die een (eventueel) nieuw kabinet op wil.

Wanneer interessant?

U wilt weten wat er voor u verandert. Hoe gaat het verder met de coronasteunmaatregelen? Wat is de toekomst van de bedrijfsopvolgingsregeling? Wat doet het tarief voor de vennootschapsbelasting? Hoe wordt de woningmarkt geholpen? Blijft de hypotheekrenteaftrek in stand? Hoe gaan we om met het verschil tussen werknemers en zzp’ers?

En dit zijn maar een paar van de mogelijke onderwerpen die aan bod komen.

Voor wie

Speciaal voor dga’s, CFO’s, CEO’s, finance managers, controllers, in het mkb.

Bekijk de opname van ons webinar

Sprekers

Christiaan Buizer
Partner & belastingadviseur
Christiaan Buizer

Partner & belastingadviseur

Laura Spekreijse
Junior manager tax
Laura Spekreijse

Junior manager tax

Aankomende evenementen