Voorgaand evenement dinsdag 18 mei 2021

Kijk hier het webinar terug

Wanneer interessant?

Tijdens het webinar behandelen onze specialisten drie thema’s, waarbij de inhoud wordt bepaald op basis van onderstaande vragen.

Huurcompensatie en corona

Wat zijn de fiscale aspecten van huurcompensatie? En wat zijn de gevolgen voor zowel de huurder als verhuurder? Is er een vergelijking te maken met huurkorting bij het aantrekken van een nieuwe huurder?

Waardering en vastgoed in box 3 en in de BV

Hoe ga ik om met fiscale waarderingsregels? Is de WOZ bepalend? Kan ik fiscaal afwaarderen? En kan een onderhoudsvoorziening uitkomst bieden?

Duurzaam (ver)bouwen

Welke subsidies en fiscale faciliteiten zijn er op het gebied van duurzaamheid? En welke financiële voordelen leveren duurzaam en circulair bouwen op?

Spelen deze vraagstukken ook bij u? Zorg dan dat u erbij bent op 18 mei.

Voor wie?

Dit webinar is speciaal voor dga’s, ceo’s, cfo’s, finance managers, controllers en bedrijfsjuristen.

Wanneer?

Dinsdag 18 mei 2021, 16.00 – 17.00 uur

Na afloop ontvangt u per e-mail de opname van het webinar, de presentatieslides en de gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

Dit webinar maakt deel uit van een serie webinars voor het mkb. In deze serie behandelen wij actuele onderwerpen die nu - maar ook zeker ná de coronacrisis - interessant zijn voor u.

Kunt u niet deelnemen aan dit webinar? Meld u dan toch aan. Enkele dagen nadat het webinar heeft plaatsgevonden, ontvangt u een opname van dit webinar.

Sprekers

Rene Zijdeman
Partner
Rene Zijdeman

Bedrijfsjuridisch adviseur/ Legal Consultant

Aankomende evenementen