Voorgaand evenement dinsdag 30 maart 2021

Tijdens ons webinar gaan onze specialisten in op drie actuele juridische onderwerpen. In korte updates van een kwartier interviewen wij onze specialisten op het gebied van UBO, WHOA, NOW en TVL.

Als ondernemer komt er doorlopend nieuwe wet- en regelgeving op u af. In onze praktische updates nemen wij u mee in drie onderwerpen zodat u weet waar u aan toe bent.

  • Verplichte registratie van uw onderneming in het UBO-register;
  • Waarmee kan de nieuwe Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) u helpen?
  • De coronasteunmaatregelen NOW en TVL

UBO-registratie service

Om u nog meer te ontzorgen en bij te staan, bieden wij u de UBO-registratie service. Met deze service begeleiden wij u bij de registratie of nemen u al het werk uit handen en doen de registratie voor u. Meer weten? Vul dan het formulier in.

Bekijk het webinar 'Legal update: UBO, WHOA en NOW'

Sprekers

Christiaan Buizer
Partner tax

Christiaan Buizer is als partner belastingadviseur werkzaam bij Grant Thornton. Zijn klanten zijn met name (middel-)grote nationale en internationale ondernemingen en hun aandeelhouders, vaak actief in bouw, handel en logistiek en deurwaarderij. Christiaan zet zijn expertise vooral in op het vlak van vennootschapsbelasting, herstructureringen, overdrachtsbelasting en estate planning. Vanaf maart 2020 heeft Christiaan zich gespecialiseerd in de corona steunmaatregelen zoals de NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen.

Géraldine Grünberg
Partner legal services

Géraldine, partner legal, helpt u onder andere bij financiële overeenkomsten en (internationaal) contractrecht.

Aankomende evenementen