Terugblik Beaujolais Primeur Party in Alphen aan den Rijn

Een avond vol inspiratie!

Donderdag 17 november bent u aanwezig geweest tijdens onze 15e Beaujolais Primeur Party in Archeon. We hebben met elkaar veel inspiratie opgedaan!

Paul Rulkens gaf, als expert op het gebied van high performance organisaties, op treffende en humoristische wijze praktische tips hoe u uw klantenbestand zo efficiënt mogelijk kunt laten groeien. Ook heeft u tips meegekregen om ervoor te zorgen dat u ook echt tijd en energie vrij kunt maken om aan acquisitie te doen. De tip die u vast is bijgebleven: begin iedere dag met het ‘eten van een kikker’ (de klus waar u het meest tegenop ziet). De rest van de dag is dan alleen nog leuk en makkelijk!

Daarnaast maakte Paul duidelijk dat het niet nodig is dat u in één keer tientallen procenten verbetert. Focus u eerst eens op 1 procent verbetering per dag.

Boekje van Paul Rulkens - De referentie machine [ 1368 kb ]

De vinoloog Arjan Wooning van Wijnhuis Wooning (Bleiswijk) en Wijngemak.nl hebben u alles uitgelegd over de Beaujolais Primeur van dit jaar, waarna we deze na de ontkurking en het proosten met elkaar hebben laten smaken.

We hopen dat u heeft genoten van alle contacten en gesprekken die u heeft opgedaan tijdens onze Beaujolais Primeur Party en nodigen u graag uit om binnenkort nog eens met één van onze specialisten een kop koffie te drinken.

Bekijk hier de fotoreportage zodat u nogmaals deze inspirerende bijeenkomst kunt beleven.

Terugblik