article banner
Advisory

Grant Thornton erkend als opleidingsorganisatie door Nederlandse Orde van Advocaten

Grant Thornton is door de Nederlandse Orde van Advocaten aangemerkt als erkende opleidingsorganisatie. Dit betekent dat advocaten die bij ons een cursus volgen in aanmerking komen voor punten in het kader van hun Permanente Opleiding. Vanuit de Grant Thornton Academy voor Advocaten bieden wij cursussen op het gebied van Insolventie, Corporate Finance, Due Diligence, Forensic Investigation en Accountancy.

Het is onze visie dat door het geven van cursussen aan advocaten(kantoren), vanuit kennisgebieden die aanvullend zijn aan de juridische dienstverlening van de advocatuur,  kennisuitwisseling ontstaat die in het voordeel is van de cliënt. Daarom past het geven van cursussen in de strategie van Grant Thornton, die is gericht op een combinatie van zakelijk resultaat en tevredenheid in de door ons bestreken marktsegmenten. De cursussen worden in beginsel incompany georganiseerd.

Wilt u meer weten over het cursusaanbod van Grant Thornton voor advocaten(kantoren), de docenten die deze cursussen geven en het aantal te behalen PO-punten? Download dan de Grant Thornton Academy flyer, of neem contact op met Peter Schimmel voor het bespreken van uw wensen of het organiseren van één of meer cursussen.