article banner
Persbericht

Interim Finance van ConQuaestor overgenomen door DPA Group N.V.

Langs deze weg informeren wij u over een belangrijke ontwikkeling. De interim finance praktijk van ConQuaestor is overgenomen door DPA.

Enige tijd geleden diende zich deze externe overnamepartij aan, die met name in de interim finance praktijk van ConQuaestor geïnteresseerd was.

Concreet betekent dit dat ConQuaestor voor zowel de interim- (met een andere eigenaar) als de consultancy-tak (zelfstandig) onder eigen naam haar praktijk zal voortzetten. Dit betekent dat geen sprake meer is van een fusie. ConQuaestor maakt per heden geen deel meer uit van het internationale Grant Thornton netwerk.

De visie en strategie van Grant Thornton om te groeien vanuit advisory, blijven onveranderd van kracht. In de afgelopen periode hebben we ervaren dat de samenwerking met de adviespraktijk op klantniveau goed verloopt. De samenwerking tussen ConQuaestor en Grant Thornton bij gezamenlijke klanten blijft intact. In de komende periode gaat Grant Thornton op diverse manieren in gesprek over het verder versterken van onze adviespraktijk.

Voor vragen kunt u direct contact opnemen met de voorzitter Frank Ponsioen op 088 676 9001.

Download het persbericht [ 17 kb ].