article banner
Onderzoek

Reactie Grant Thornton op AFM-onderzoek

Marcel Welsink Marcel Welsink

Vandaag heeft de AFM een rapport gepubliceerd met de uitkomsten van het onderzoek naar de implementatie en borging van de verbetermaatregelen en veranderplannen bij acht OOB-accountantsorganisaties en het onderzoek naar de kwaliteit van onderzochte wettelijke controles bij de Big-4-accountantsorganisaties.

Grant Thornton is niet meegenomen in het onderzoek 2016. Bij aanvang van het onderzoek was onze opzet van de verbetermaatregelen nog niet goedgekeurd door de AFM. Dit is inmiddels wel het geval. Per 1 september 2016 hebben we akkoord gekregen van de AFM. Vanaf september 2016 zijn wij doorgegaan met de verdere implementatie daarvan. De AFM heeft aangekondigd de implementatie en borging van ons verandertraject nog te gaan onderzoeken.

Heeft u vragen, neem dan contact op met Marcel Welsink, Lid raad van bestuur van Grant Thornton via 088 676 9326 of per e-mail marcel.welsink@nl.gt.com.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsvisie en opzet van het stelsel inzake sturen op kwaliteit, lees dan ons transparantieverslag.