article banner
Mergers & acquisitions

Het moment is nu. Niet over 2 jaar. Dat weet je door gut feeling én cijfers.

Evert Everaarts Evert Everaarts

Zo maak je een 'goeie deal'.

Waar word je een blij mens van?

Ondernemers die hun bedrijf verkopen, hebben veel op het spel staan. Financieel, maar ook emotioneel. Wanneer krijgt je legacy de beste toekomst? En hoe ga jij verder? En word je daar een blij mens van? Ook na nog eens een nachtje slapen? Wij vinden dat belangrijk.

Goed kiezen: guts & facts

We kunnen alles hard maken; doorrekenen, de boeken op orde brengen en deals nog eens analyseren. Zo heb je de voors en tegens scherp. Dan nog die keuzes. Nu of volgend kwartaal? Is een earn-out wijs, tegen welke
voorwaarden? Een Virtual Dataroom inrichten? Is een verkoop in delen gunstiger; eerst opsplitsen? Niet simpel. Je maakt meestal toch een once-in-a-lifetime-deal. Dit ga je goed doen.

Zo deden andere ondernemers dat

Als belangrijkste les noemen ondernemers zelf om vooraf te gaan praten met andere ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht. Zij kunnen je het beste voorbereiden op alles wat je gaat doormaken en waar je het beste welke hulp bij kunt gebruiken. Wij interviewden er 30 voor je in ‘De exit als kroon op ondernemerssucces’. Je kunt de pdf hier downloaden. De moeite waard om door te nemen als je verkoop overweegt.

De exit als kroon op ondernemerssucces

De exit als kroon op ondernemerssucces

Wat komt er kijken bij het verkopen van mijn bedrijf?

Samen met Nlgroeit heeft Grant Thornton 30 ondernemers geïnterviewd over hun ervaring met de verkoop van hun bedrijf. Benieuwd naar het verhaal van deze ondernemers? Vraag het boek 'De exit als kroon op ondernemerssucces' aan.

Bestel kosteloos het boek

rich text with download pdf

En mocht je verkoopplannen hebben, een koffie drinken om te oriënteren kan altijd. Bel ons gerust! Of zullen wij jou terugbellen? Kan ook.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en strategie voor de gezondheidszorgsector.

Aanmelden