Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Mergers & acquisitions

We kijken graag diep in de cijfers, maar ook in je blauwe ogen

Evert Everaarts Evert Everaarts

Zo maak je een 'goeie deal'.

Waar word je een blij mens van?

Ondernemers die hun bedrijf verkopen, hebben veel op het spel staan. Financieel, maar ook emotioneel. Loslaten; je moet het maar kunnen! Hoe krijgt je legacy de beste toekomst? Bij wie? Hoe staat de kopende partij erin? En word je daar een blij mens van? Ook na nog eens een nachtje slapen, of een maandje verder? Wij vinden dat belangrijk.

Goed kiezen

We kunnen alles hard maken; doorrekenen, de boeken op orde brengen en deals nog eens analyseren. Zo heb je de voors en tegens scherp. Dan nog die keuzes. Nu of volgend kwartaal? Is een earn-out wijs, tegen welke voorwaarden? Een Virtual Dataroom inrichten? Is een verkoop in delen gunstiger; eerst opsplitsen? Niet simpel. Je maakt meestal toch een once-in-a-lifetime-deal. Dit ga je goed doen.

Zo deden andere ondernemers dat

Als belangrijkste les noemen ondernemers zelf om vooraf te gaan praten met andere ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht. Zij kunnen je het beste voorbereiden op alles wat je gaat doormaken en waar je het beste welke hulp bij kunt gebruiken. Wij interviewden er 30 voor je in ‘De exit als kroon op ondernemerssucces’. Je kunt de pdf hier downloaden. De moeite waard om door te nemen als je verkoop overweegt.

De exit als kroon op ondernemerssucces De exit als kroon op ondernemerssucces

Ook weten hoe 30 andere ondernemers pur sang hun exit-deal sloten?

Download het boek 'De exit als kroon op ondernemerssucces' met 30 succesverhalen.

En mocht je verkoopplannen hebben, een koffie drinken om te oriënteren kan altijd. Bel ons gerust! Of zullen wij jou terugbellen? Kan ook.

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan