article banner
COVID-19

Webinar: liquiditeitsprognose & update fiscale maatregelen

Een liquiditeitsprognose die periodiek wordt geactualiseerd geeft u overzicht en een realistische blik op de financiële toekomst van uw onderneming. Bij acute of lange termijn dreigingen, kunt u de uitgangspunten in uw prognose aanpassen om snel te zien wat het effect is op uw banksaldo. En niet onbelangrijk, een prognose is onontbeerlijk bij een verzoek ‘bijzonder uitstel van betaling’ of bij een financieringsaanvraag.

Speciaal voor dga’s, CFO’s, CEO’s, finance managers en controllers uit het mkb organiseerden wij op dinsdag 26 mei een webinar met een update van de actuele coronamaatregelen én de impact hiervan op uw liquiditeit. Aan de hand van een liquiditeitsprognose lieten wij, in één overzicht, verschillende scenario’s zien. Binnen een uur bent u up-to-date over de meest belangrijke en praktische zaken rondom deze twee thema’s.

Dit webinar maakt deel uit van een serie webinars voor het mkb. In deze serie behandelen wij actuele onderwerpen die nu en in de (nabije) toekomst interessant zijn voor u, tijdens maar ook zeker na de coronacrisis. 

Tijdens dit webinar worden de volgende onderwerpen behandeld:

Update coronamaatregelen

  • Fiscale maatregelen (o.a. uitstel van betaling na 3 maanden en coronareserve).
  • Laatste stand van zaken rond TOGS, Tozo en NOW.

Liquiditeitsprognose

  • Breng verschillende scenario’s in kaart.
  • Maak goede inschattingen van uw werkkapitaal ontwikkelingen.
  • Integreer de overheidsmaatregelen in uw liquiditeitsprognoses.

Bekijk de opname van het webinar