article banner
Financial control

Hoe loop ik een administratieve achterstand in?

De diepte in met een parttime controller

De groei van uw onderneming gaat gepaard met hobbels. Het mooie daarvan is dat u altijd ergens een hobbel kunt wegnemen. Een parttime controller kan u hierbij helpen. Door te adviseren over strategische financiering van groei. Door u te helpen betere financiële beslissingen te nemen. Door processen binnen uw onderneming te optimaliseren.

In één dag per maand kan een parttime controller:

Dat geeft rust

Onlangs heeft één van onze onze parttime controllers bij een handelsbedrijf het hele administratieve proces geautomatiseerd, in twee dagen per week. Betrouwbare financiële informatie is nu onmiddellijk beschikbaar, zodat beslissingen kunnen worden genomen op basis van actuele informatie. En een jaar achterstand is ingelopen. De administratie en onderneming zijn weer helemaal up-to-date.

Meer weten over de mogelijkheden van een parttime controller? Bel me, dan bespreken we de mogelijkheden

Actualiteiten

Hoe blijf ik continu financieel in control dankzij flexibele inzet?

Voldoende goede medewerkers en up-to-date kennis binnen de onderneming hebben en houden, dat kan een flinke uitdaging zijn. Zeker bij krapte op de arbeidsmarkt in bepaalde functies of op piekmomenten. In ons rapport 'Hoe blijf ik continu financieel in control dankzij flexibele inzet?' ontvangt u antwoorden op diverse vragen over de #continuïteit van uw onderneming.

Download het rapport

rich text with download pdf