article banner
Financial control

Hoe maak ik tijd en geld vrij om mijn dromen te realiseren?

Door uw administratie slimmer in te richten

Dat is makkelijker dan u misschien denkt. Nieuwe technologieën bieden volop nieuwe mogelijkheden. Herkensoftware, automatisch boeken en Universal Business Language (UBL) kunnen uw financiële administratie veel eenvoudiger maken, zodat u eindelijk weer tijd heeft voor andere zaken, waar u nu niet aan toekomt.

Ik geef u een voorbeeld

Eén van mijn klanten is een cargadoor in de maritieme sector. Begin vorig jaar werd hun administratieve kracht langdurig ziek. Een uitgelezen moment om de administratie te digitaliseren. Dus dat hebben we gedaan. Het effect: een besparing ter grootte van een fulltimer. En: ze zijn nu altijd en overal op de hoogte van de financiële positie van de onderneming.

Doe eens vijf minuten uw ogen dicht

En denk aan wat u zou kunnen doen met de bespaarde tijd en het vrijgemaakte geld. U zou die investering kunnen doen die al twee jaar door uw hoofd spookt. Lid kunnen worden van die leuke businessclub. Eindelijk dat nieuwe product kunnen ontwikkelen waarmee u uw winst verdubbelt. Stel u voor!

Meer weten over de voordelen van digitale administratie? Neem contact met mij op.

Actualiteiten

Wat levert mij meer op: zelf doen of uitbesteden?

Download het rapport 'Zelf doen of uitbesteden' en ontvang inzichten in de ontwikkelingen van de financiële administratie en hoe uw administratie sneller en / of anders kan.