article banner
Financial control

Hoe weet ik of mijn personeelsdossiers AVG-proof zijn?

Jeroen Rodewijk Jeroen Rodewijk

Goeie vraag logo - teal

Leve de AVG!

Afgelopen jaar is de AVG-regeling van kracht en die heeft gevolgen voor onder andere uw personeelsadministratie. Het is nodig dat u nadenkt over schijnbaar onbenullige dingen als: 'Waar staan eigenlijk mijn personeelsdossiers?'. Bijna overal waar ik kom staan die ergens in een kast. Een kast die best op slot kan, maar eigenlijk altijd openstaat. Is dat AVG-proof zijn?

Wij hebben een beter systeem voor u

Een digitaal salarispakket. Veilig en altijd toegankelijk voor u en uw medewerkers. Met een extra module waarin u online documenten opslaat.
Nog makkelijker: u kunt ook zelf documenten aanmaken, zoals een contract in uw eigen huisstijl. Automatisch opgeslagen in het personeelsdossier en digitaal te ondertekenen.

Een hele zorg minder

Bij een groot transportbedrijf stond nog een kast vol uitpuilende dossiers. Die hebben we allemaal keurig gescand en gekoppeld aan de juiste medewerker. Iedereen heeft nu een digitale plank in de kast en dat heeft drie grote voordelen: 1. de personeelsgegevens zijn beter beschermd. 2. Als de belastingdienst langskomt, kun je het laten zien. En 3. Je bent nooit meer iets kwijt. Plus: de hele verlofregistratie is nu online inzichtelijk. Win-win-win-win.

Actualiteiten

Wat levert mij meer op: zelf doen of uitbesteden?

Download het rapport 'Zelf doen of uitbesteden' en ontvang inzichten in de ontwikkelingen van de financiële administratie en hoe uw administratie sneller en / of anders kan.