article banner
Financial control

Hoe zorg ik dat mijn vrije tijd net zo hard groeit als mijn onderneming?

Drs. Robert Karremans Drs. Robert Karremans

Goeie vraag logo - teal

Uw onderneming groeit

U heeft steeds meer klanten en u verdient steeds meer geld. Dat is fantastisch, maar u werkt ook steeds meer en steeds harder. U heeft steeds vaker het gevoel dat u kostbare tijd verliest aan administratie, wet- en regelgeving en andere dingen waar u nou eenmaal niet omheen kunt. Zo houdt u steeds minder vrije tijd over en dat zou u eigenlijk best graag anders doen.

Een goed moment om eens grondig naar uw administratie te kijken

Praat erover met de medewerkers die uw financiële administratie doen en nodig mij ook uit. Dan bespreken we samen hoe uw financiële administratie sneller en slimmer kan. Wat er vastgelegd moet worden. Aan welke regels u moet voldoen. Wat u kunt . Of nog beter: wat u kunt uitbesteden. Heeft u ook meteen uw vrije tijd weer terug.

Dat geeft rust

Eén van mijn klanten is ceo van een bouwbedrijf. Zijn onderneming groeit hard: grotere projecten, meer medewerkers en dus ook meer te plannen. In de bouw zijn investeringen groot, dus hij wil zekerheid. Samen hebben we key performance Indicator’s (KPI) geformuleerd en de administratie zo ingericht dat hij alles kan meten. Wijkt een KPI af? Dan weet hij wat hij kan doen om bij te sturen. Onmiddellijk.

Meer weten over de voordelen van ? Bel me, dan bespreken we de mogelijkheden: 088–6769054.

Actualiteiten

Wat levert mij meer op: zelf doen of uitbesteden?

Download het rapport 'Zelf doen of uitbesteden' en ontvang inzichten in de ontwikkelingen van de financiële administratie en hoe uw administratie sneller en / of anders kan.