article banner
Financial control

Kan ik mijn salarisverwerking slimmer doen?

Jeroen Rodewijk Jeroen Rodewijk

Blije werknemers zijn goud waard

Dat weet elke ondernemer en u weet dat ook. Blije werknemers zijn productiever, ze blijven langer bij u en ze brengen waardevolle nieuwe krachten binnen. Daarom is het belangrijk dat u uw goed organiseert. Dat u salarissen op tijd betaalt. Dat de bedragen kloppen. Dat de gegevens veilig zijn. Ons  helpt u hierbij.

Hoe werkt een salarispakket?

Eerst kijken we samen hoe uw  nu in elkaar zit. Hoe verwerkt u salarissen? Hoe zijn uw HR-processen vastgelegd en hoe worden ze bewaard? Wat kan er beter of slimmer, en hoe kunnen wij u hierbij helpen? We maken een pakket op maat. Het effect: een goed en betrouwbaar salarissysteem. En een leuk neveneffect: u bent ook meteen AVG-proof.

Een goede salarisadministratie geeft blije gezichten

Bij een groothandel in bloemen en planten met 80 werknemers heb ik onlangs ons salarispakket geïntroduceerd en het ook meteen gekoppeld aan de financiële administratie. Maandelijkse personeelskosten worden nu automatisch geboekt. Salarissen worden op tijd betaald. En de administratie van vakantiedagen is altijd up-to-date. Daar worden werknemers blij van.

Meer weten over de voordelen van ? Bel me, dan bespreken we de mogelijkheden: 088-6769081.

Actualiteiten

Hoe blijf ik continu financieel in control dankzij flexibele inzet?

Voldoende goede medewerkers en up-to-date kennis binnen de onderneming hebben en houden, dat kan een flinke uitdaging zijn. Zeker bij krapte op de arbeidsmarkt in bepaalde functies of op piekmomenten. In ons rapport 'Hoe blijf ik continu financieel in control dankzij flexibele inzet?' ontvangt u antwoorden op diverse vragen over de #continuïteit van uw onderneming.

Download het rapport

rich text with download pdf