article banner
Financial control

Waar vind ik een goede parttime controller?

Goeie vraag logo - teal

U groeit

U bent op het punt dat u weleens met een controller zou willen sparren om te zien waar nog winst te behalen is, waar tijd te winnen is of waar u strategische voordelen kunt behalen. Tegelijkertijd weet u dat u geen fulltime controller nodig heeft. Een situatie die ik vaak tegenkom. Een situatie die hoort bij groeien.

Weleens aan een parttime controller gedacht?

Die zorgt voor een juiste en up-to-date financiële administratie. Bovendien kan hij u adviseren over strategische financiering van groei. Hij kan u helpen betere financiële beslissingen te nemen. En hij kan processen binnen uw onderneming optimaliseren. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u vergroot uw zekerheid en u krijgt weer tijd om te ondernemen.

Een parttime controller zorgt voor continuïteit

Een klant van mij zit in de bloemenexport, een hectische branche. Toen zijn controller per direct haar baan opzegde, nam één van onze parttime controllers het over, zodat de groeiplannen van de onderneming niet in gevaar kwamen. Na drie maanden werd er een nieuwe controller aangenomen en nam onze parttime controller weer afscheid. Net zo makkelijk.

Meer weten over de voordelen van een parttime controller? Bel me, dan bespreken we de mogelijkheden: 088-6769679

Actualiteiten

Hoe blijf ik continu financieel in control dankzij flexibele inzet?

Voldoende goede medewerkers en up-to-date kennis binnen de onderneming hebben en houden, dat kan een flinke uitdaging zijn. Zeker bij krapte op de arbeidsmarkt in bepaalde functies of op piekmomenten. In ons rapport 'Hoe blijf ik continu financieel in control dankzij flexibele inzet?' ontvangt u antwoorden op diverse vragen over de #continuïteit van uw onderneming.

Download het rapport

rich text with download pdf