article banner
Groei

Podcast: Groei- en ontwikkelingskansen in een snel veranderende wereld

Marcel Welsink

Hoe anticipeer ik op klimaat-gerelateerde risico’s en kansen voor mijn onderneming? Is mijn onderneming bestand tegen cyberrisico’s? Hoe zorg ik ervoor dat mijn onderneming zodanig wordt ingericht dat hij past bij mijn strategische doelen? Allemaal goede vragen die relevant zijn in de wereld waarin we momenteel leven.

In deze huidige snel veranderende wereld zijn digitalisering, technologie en duurzaamheid belangrijke onderwerpen die leiden tot een revolutionaire mix, die het bedrijfsleven op zijn kop zet. Business modellen kunnen compleet veranderen. Als ondernemer kunt u er niet meer omheen en wordt u steeds meer gedwongen iets met deze onderwerpen te doen. Wat is te verwachten op gebied van deze thema’s voor uw onderneming, wat voor impact hebben de ontwikkelingen op ondernemingen en hoe gaat dat er uit zien?  

Marcel Welsink (CEO) en Sebo Havinga (CCO) schuiven aan bij het online radioprogramma ‘Let’s talk business’ waar het gaat over ondernemerschap in een snel veranderende wereld.  Daarbij natuurlijk ook de vraag hoe Grant Thornton zichzelf voorbereidt op de ontwikkelingen en hoe zij de toekomst ziet.

Beluister de podcasts

Actualiteiten