article banner
Thema: integriteit

Relatie tussen werkplezier en integriteit

Bureau Intomart GfK in opdracht van Grant Thornton een studie uitgevoerd genaamd ‘Integriteit op de werkvloer’. Uit deze studie blijkt dat een correlatie bestaat tussen werkplezier en integer handelen. Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, zijn eerder bereid beschermend te handelen ten aanzien van hun organisatie; onwenselijk gedrag, interne fraude en diefstal kunnen eerder gesignaleerd en besproken worden, minder voorkomen en effectiever worden gehandhaafd.

Op basis van de studieresultaten hebben wij een boekje inzake Werkplezier gemaakt voor onze relaties. Enkele bekende en minder bekende Nederlanders, die door hun omgeving worden herkend als ‘werkplezierigen’, deelden hun ervaringen met ons. Zo vertelt Jildou van der Bijl, hoofdredacteur van het spraakmakende magazine Linda. over haar drijfveren en motivaties.

Maar ook Rik Felderhof, bekend van Villa Felderhof en Rick Romijn, bekend van De Ochtendshow op Radio 538, hebben een gewaardeerde bijdrage verleend. Om de succesverhalen van alle deelnemende ‘werkplezierigen’ te leren kennen, kunt u het boekje kosteloos bij ons aanvragen (zie contactgegevens). Wij denken dat u als lezer voordeel kunt hebben hun inspiraties, motivaties, drijfveren, wijsheden en tips te leren kennen.